HELP!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
HELP!
Здравейте !! казвам се Олег и съм от град Костинброд. Изключително се радвам се че пиша в този готин форум !!! Значи проблемът ми е такъв :
баща ми наскоро купи BMW 320i e36 24v колата е страхотна и е в отлично състояние обаче имаме проблем с парното а в костинброд сервизите се оказаха не толкова добри и неможаха да решат проблема
търсиха филтри но не намериха нищо ! разглобиха цяла кола едва ли не но пак нямаше филтер . няма значение парно на топли градуси когато е на макс работи доста леко смея да кажа че почти не работи само се усеща когато колата се движи с над 160км/х. много ви моля ако знаете как може да се отстрани тази повреда да ми кажете !! Благодаря предварително

баща ми наскоро купи BMW 320i e36 24v колата е страхотна и е в отлично състояние обаче имаме проблем с парното а в костинброд сервизите се оказаха не толкова добри и неможаха да решат проблема

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
- gedoreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
- Мечтае да кара: E30 M3
колата с климатик ли е ако е без зна4и филтрите са отпред на вентилатора,ако има6 клима значи е вътре в купето,ако не ти загрява колата смени термостата дано да съм ти помогнал
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
За да се стигне до филтъра се сваля жабката -филтъра е зад нея в ляво и щом духа слабо сигуно е станал като жаба у мазут

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Тук би трябвало да е филтъра: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... B%F2%FA%F0
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
ole4ko написа:предварително благодаря още утре ще погледна ! те уж гледаха там ма нищо не намериха казах 4е колата може да е без филтер за климатика
епа той не се вижда бре -бъркане трябва на длъбоко и отпред има една капачка с врътка която се завърта и пада зад нея е филтъро.
НЕВОЛЯТА УЧИ........

9 мнения
• Страница 1 от 1