Стойка на едно БМВ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Стойка на едно БМВ
Искам да знам как примерно да направя колата ми да е с по добра стойка смисъл предницата на долу а задницата по нагоре.На един приятел е точно така ( то на повечето е така ама на мойта що не е
) и е с оригиналните си пружини и е с 4 еднакви гуми и аз съм така само че стойката ми не е такава.

Последна промяна chocho на 27 Фев 2007, 18:35, променена общо 3 пъти
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Стойка на едно БМВ
fasa_77 написа:Искам да знам как примерно да направя колата ми да е с по добра стойка смисъл предницата на долу а задницата по нагоре.На един приятел е точно така ( то на повечето е така ама на мойта що не е) и е с оригиналните си пружини и е с 4 еднакви гуми и аз съм така само че стойката ми не е такава.
Сигурно те дразни това че предния калник е по-отворен спрямо гумата отколкото задния ,обикновено това се набива на очи при нормалното окачване(виж моята в галерията).И мен това малко ме дразни ,но трябват спортни пружини ,респективно и амортесиорите трябва да отговарят.В момента има обява в продава на колега от Русе за пружини ,пише че отзад не променят клиренса а отпред свалят с 50мм.Нещо такова ти трябва...

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ако свалянето е с 2-3 см, няма нужда от други амортисьори, за повече е добре да се сменя всичко. Все пак зависи как си ползваш колата, аз например не мога да си позволя да я направя по-ниска, защото всеки ден съм по тротоарите, легналите полицаи и другата гмеж по софийските улици...
Never mistake motion for action...
- gedoreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
- Мечтае да кара: E30 M3
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Малко дразни да .... Ако паркирате на наклон с задницата нагоре към наклона ще забележите колко по-добре седи колата.
- ceko_vv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв Е39 525
[quote="gedoreto"]моита беше увиснала отзад ,сложих подложки под пружините и сега е и е добре стоиката[/quot
колега дай малко инфо за тия подложки. Цена и прочие. Мерси предварително
колега дай малко инфо за тия подложки. Цена и прочие. Мерси предварително
7 мнения
• Страница 1 от 1