Въпрос от начинаещ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос от начинаещ
Пичове имам въпрос или по скоро желание да ми разясните някои неща около великата марка наречена БМВ
. Та значи баща ми, ми е капарирал 316 Mpower за общо 5000. Просто искам мнението ви, какво мислите за сега, по натам като вече си я зема ще покажа снимки. Колата е с лети джанти, салона е бял, а цвета на колата син. Най вече желая разяснение около ///М щото единствено знам че представлява заводски тунинг, ама на кво точно немам представа. Ако има някои от форума с точно такъв модел бих желал разяснение около разхода и други полезни съвети. 

Последна промяна robertov на 04 Юни 2007, 21:37, променена общо 1 път
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Re: Въпрос от начинаещ
robertov написа:316 Mpower
Такова животно нема

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
това ///М е биташки 'тунинг' отиди някъде и можеш да си купиш същото за около 10лв.
316 М е нямало, няма и няма и да има
Разход за М40Б16 (демек ако колата ти е по-стара от 09.93) -
Извънградско - 6-7 (120-140)
Градско (за В.Търново) - 9-16 ( мин-макс )
316 М е нямало, няма и няма и да има

Разход за М40Б16 (демек ако колата ти е по-стара от 09.93) -
Извънградско - 6-7 (120-140)
Градско (за В.Търново) - 9-16 ( мин-макс )
Re: Въпрос от начинаещ
Тия борсуци от автокъщата така разправят, че било MpowerAlexbmw написа:robertov написа:316 Mpower
Такова животно нема![]()

- Andronoff
- триногата
-
А казват ли, че е гаражно?
И че пенсионер го е карал?
Или че колата е внесена за приятел на собственика на автокъщата?
Табелката ///М3 струва 3-4 лева от битака
И че пенсионер го е карал?
Или че колата е внесена за приятел на собственика на автокъщата?

Табелката ///М3 струва 3-4 лева от битака

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
вероятно м-пакет, само ти казват м-повер да звучи 'гъзарско'
кво го направихте на 2 стинки човека
брони, прагове огледала и волан евентуално - изглеждат различно разрови търсачката за снимки, или идвай на ЕКОто четвъртък
но колегите вероятно са прави, че оптиката едва ли е оригинална

кво го направихте на 2 стинки човека

но колегите вероятно са прави, че оптиката едва ли е оригинална
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Виж в мойта галерия как изглежда оригинален заводски М пакет, задния спойлер е пак заводски на Zender. М пакета (ако е пълен,като моя
) включва: предна, задна маска, странични лайсни с ///М надпис, спортен кожен волан, спортен скоростен лост, спортни седалки и спортно окачване (седи малко по-ниско, друса малко, но пък е стабилка по завойте). Не знам дали има много смисъл от спортно окачване на 316, та ме съмнява де с пълен М пакет. Най-много да има М маски. Даже някой имат само отпред М броня.
На t0sh е със сток маската.
ПП.Ти па ако знаеш италиянците кви цигани са. Баш нашенци

На t0sh е със сток маската.
ПП.Ти па ако знаеш италиянците кви цигани са. Баш нашенци

Последна промяна Loewe на 26 Фев 2007, 1:28, променена общо 1 път
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
robertov написа:Колата е внос от Италия и не виждам смисъл некав италиянец да слага отзад М, за да се прави на газар, тва го вършат българските цигани.
t0sh ще те помиля теб или някой друг ако има възможност да качи снимки на тоя м-пакет да го вида за кво става въпрос.
Мойта като лично я докара вуйчото от германия .... Още си личеше очертанието М от лепилото дето е била залепена табелката
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
robertov написа:Колата е внос от Италия и не виждам смисъл некав италиянец да слага отзад М, за да се прави на газар, тва го вършат българските цигани.
t0sh ще те помиля теб или някой друг ако има възможност да качи снимки на тоя м-пакет да го вида за кво става въпрос.
за изгледа - моята е сток както каза колегата, сравни с неговата по снимки

а ти ако си мислиш, че като се вкара една кола, на секундата я пускат за продаване без да мине разни български интервенции 'вдигащи' цената... или че е гаранция нов внос... адски много се лъжеш

t0sh написа:robertov написа:Колата е внос от Италия и не виждам смисъл некав италиянец да слага отзад М, за да се прави на газар, тва го вършат българските цигани.
за изгледа - моята е сток както каза колегата, сравни с неговата по снимки
а ти ако си мислиш, че като се вкара една кола, на секундата я пускат за продаване без да мине разни български интервенции 'вдигащи' цената... или че е гаранция нов внос... адски много се лъжеш
В този случай 100% не се лъжа, че колата не е пипана първо защото автокъщата е в квартала, а колата още в същия ден когато е докарана направо от автовоза е свалена на автомивката до блока ми, която е собственост на един приятел на баща ми и точно той ни каза за колата и отидохме да я видиме. Колата е докарана и измита в събота, а ние в неделя (вчера) отидохме, видяхме и я капарирахме. Приятела на баща ми е бил когато са я мили и именно той ни каза за табелката ///М и че евентуално е mpower и щеше да забележи, ако имаше нещо променяно по нея, така че повярвай ми не се лъжа.
Сега, че колата може би не е mpower не спора защото не разбирам.
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Гледай са, ако е Мпауър трябва да има табелка М3, в твоя случай както е само М или е с фабричен М-пакет, или просто някой си е слагал лепенка.

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Хммм таблеките М3 са по 10 лв., а не по 5-6...
П.П.: Цената им и навън е толкова сигурно, така че гледай колата, а не табелката. Колегите са ти казали разни работи да разгледаш.

П.П.: Цената им и навън е толкова сигурно, така че гледай колата, а не табелката. Колегите са ти казали разни работи да разгледаш.
Митко Ганчев написа:Гледай са, ако е Мпауър трябва да има табелка М3, в твоя случай както е само М или е с фабричен М-пакет, или просто някой си е слагал лепенка.
Мерси пич за полезната информация

turbo написа:Хммм таблеките М3 са по 10 лв., а не по 5-6...
Сега няма да хода да оглеждам колата, защото така или иначе ще я купиме тея дни и тогава вече ще направя доста снимки и ще ви ги покажа.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2