Халогени и Оплътнения хелп

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Халогени и Оплътнения хелп

Мнение от bmw_e36_fen » 25 Фев 2007, 3:36

Значи не си ги залепих за бронята свиха ми ги.... от "дека" да си купя на читава цена .... и оплътненията на задните джамове изгоряха от слънцето и тях от "дека" да купя на свясна цена ... Мерси много

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Фев 2007, 12:57

ако не ти се дават пари за нови халогени,по симеон се разходи и ще намериш ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 25 Фев 2007, 13:22

тез халогени само сас силикон без стоики ако са 6те седят ли,има ли опастност да паднат ако са само сас силикон омазани :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Фев 2007, 13:25

не,никаква,но трябва да свалиш бронята като го правиш,за да прецениш как да го слагаш да не залепиш и фасонката,че после като изгори крушка нали се сещаш ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 25 Фев 2007, 18:55

don_mimo написа:тез халогени само сас силикон без стоики ако са 6те седят ли,има ли опастност да паднат ако са само сас силикон омазани :mhihi:

Здрасти,Мимо! Не мисля че стане стабилно ако само нахакаш халогените в отворите без стойки,не съм го пробвал,давам ти мнение,моите са лепени и съм със стойки.Стойките колкото и да са тъшак помагат.Халогена не влиза мазно спрямо бронята и тоя луфт треба яко да се натъпче със силикон и освен това стъклото трябва да е наравно със бронята,а от там назад всичко от халогена е във въздуха до фасонката.Виж ако се халогена се монтира на импровизирана стойка и нея залепиш към бронята,мисля че е друга работа... :winky:...ако имаш халогените и силикона обади се може да измислим нещо...

Назад към E36