Халогени и Оплътнения хелп
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Халогени и Оплътнения хелп
Значи не си ги залепих за бронята свиха ми ги.... от "дека" да си купя на читава цена .... и оплътненията на задните джамове изгоряха от слънцето и тях от "дека" да купя на свясна цена ... Мерси много
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
тез халогени само сас силикон без стоики ако са 6те седят ли,има ли опастност да паднат ако са само сас силикон омазани 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
не,никаква,но трябва да свалиш бронята като го правиш,за да прецениш как да го слагаш да не залепиш и фасонката,че после като изгори крушка нали се сещаш 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
don_mimo написа:тез халогени само сас силикон без стоики ако са 6те седят ли,има ли опастност да паднат ако са само сас силикон омазани
Здрасти,Мимо! Не мисля че стане стабилно ако само нахакаш халогените в отворите без стойки,не съм го пробвал,давам ти мнение,моите са лепени и съм със стойки.Стойките колкото и да са тъшак помагат.Халогена не влиза мазно спрямо бронята и тоя луфт треба яко да се натъпче със силикон и освен това стъклото трябва да е наравно със бронята,а от там назад всичко от халогена е във въздуха до фасонката.Виж ако се халогена се монтира на импровизирана стойка и нея залепиш към бронята,мисля че е друга работа...

5 мнения
• Страница 1 от 1