ECU

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ECU

Мнение от CSS2 » 18 Фев 2007, 12:33

Ходих на диагностика при Дунев и ми казаха че немогат да се вържат към ECU-то и наистина така пишеше на монитора ... разкачиха там сичките чаркове изкараха го чипа беше подменен :evil: от предния собственик но ми казаха че трябва да сменя целия блок или само чип-а. Ще ходя тия дни някаде да сложат един чип и ми казаха че мобе да се оправи ако ли не ново ECU. Някой да е имал подобен прУблем?
Изображение
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Brezel » 18 Фев 2007, 15:47

Пич ако е подменен чипа значи има ЧИПТУНИНГ и върви повече. Ако чипа не е добър или не е за твойта кола може да имаш некви проблеми. Щом колата работи значи и ЕКУто работи. Колко пари ти искат за чипа. Аз имам оригиналничипове за почти всички коли мога д ати дам (а НЕ продам) по точно тия от дунев може да им дадеш само оригиналния файл те ще ти направят чип. И колко пари ще ти вземат за оригинален чип
Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CSS2 » 18 Фев 2007, 22:14

абе незнам утре ще ходя да слагам в vimax един чип иначе колата не върви като за 140к.с.
Изображение
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Brezel » 18 Фев 2007, 22:21

CSS2 написа:абе незнам утре ще ходя да слагам в vimax един чип иначе колата не върви като за 140к.с.

ходи ходи :mhihi: акое от чипа то и той ше го разбере
Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.

Потребител
Аватар
Кара: E-36 320i
Мечтае да кара: E-90

Мнение от djeki » 15 Сеп 2007, 17:31

kolega karam e-36 320i s kolko konia 6te mi ka4i ako sloga 4ip i kolko struva

Назад към E36