BMW 325 TDS- съдействие...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
BMW 325 TDS- съдействие...
Колеги искам да ви помоля за нещо.. Нещо човека , който ми търси 325-цата нещо много се офлянква ( нямало хубави BMW-та). Та идеята ми е ако има някои от вас , които пътуват , искам да ви помоля да се оглеждате за токова BMW.. Или ако видите хубави БМВ- та в автокъщи по възможност ако може да ми пратите снимки. Става дума само за Германия - защото моя човек докарва от там.. Нали схванахте- не казвам да ми търсите конкретно кола на мене , просто казвам между другото ако видите нещо хубаво ди ми кажете, та да пратя моя човек да го види !!! Критериите са ми : цена- до 5000 евро, година- 96-98 , ако е много хубаво бих се навил и на 95, доста желателно е да е с кожен салон, M-Packet също ми се иска да има (демек там новият волан, новите престилки и други работи), най- важното е да му е перфектен двигателя, забравих Бордовия и климатроника
.. Ако знаете Интернет адреси на автокъщи също можете да споделите.... Съжалявам , че ви занимавам с глупости , но вече просто не издържам( почнах да страдам от безсъние).. 

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Пич, глей са, от доста време ти гледам постовете и ти се радвам безкрайно на ентусиазма!!! Обаче с тоя последен пост вече изби рибата... прекалено много изисквания имаш. Ако искаш да си намериш кола с екстрите които искаш отиваш в Дару и си правиш поръчка за нова, тогава казваш какво искаш, а иначе квот' дойде. За двигатела, не забравяй втора ръка ще взимаш, играеш на "Риск печели, риск губи". Имам един приятел във Франция който кара коли от Германия и съм запомнил едно: "Хубавите коли се намират когато живееш там на място!" защото работата става "от ухо на ухо" (вестници с малки обяви и т.н.). Иначе турци и араби правят по-старичките и занемарени да са "като нови" и хоп към източна Европа (понякога едно пране на салон прави чудеса). А твоя човек (ако ти е близък) го разбирам, сигурно го е страх да ти купи нещо, защото после ако стане нещо ще се гръмне човечеца, та ти пусна 5 теми дали 325 тдс пукат глави...
Затова приеми съвет от човек дето като си купи кола все нещо се преебава я скоростна кутия, я двигател, я направо ги блъскам
: "Кола втора ръка е до късмет!" (аз такъв нямам, затова ги оправям
)
Още веднъж нищо лично, не съм искал да те е*бавам или каквото и да е друго. Успех с търсенето, имай търпение ще си намериш перфектната баварка
Затова приеми съвет от човек дето като си купи кола все нещо се преебава я скоростна кутия, я двигател, я направо ги блъскам

Още веднъж нищо лично, не съм искал да те е*бавам или каквото и да е друго. Успех с търсенето, имай търпение ще си намериш перфектната баварка

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега прав си , че много искам, обаче съм виждал такива BMW-та- с всичко,което искам... Проблема е ,че за момента няма !!!
. Просто ми се струва нереално това , което ми казва моя човек - че в цяла Германия няма хубава 325-ца и това ме дразни !!! От всички екстри най- ми се иска да има кожа и M-Packet.. Емии какво да се прави ЧАКАМ пък каквото излезе..

Hellrider написа:хубавите неща не стават бързо!
аз за моята чаках 8 месеца без да имам толкова много изисквания като теб, а и дизелите са по трудни за намиране
моя съвет е като изпадне нещо читаво да не гледаш много м пакет ли е, с къв е волан, има ли кожа и каква му е климата, а да се мяташ
Прав е колегата аз на мойто кожа му сложих за 4 дена и скромната сума от 800лв.

6 мнения
• Страница 1 от 1