Съвети за покупка

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Съвети за покупка

Мнение от канадеца » 13 Фев 2007, 16:27

Здравейте колеги!
Продадох си Е34-та 520 и сега съм решил да пробвам Е36 спрял съм се на 318i или 318TDS но може и 320 но с газ!
Интересуват ме всички ваши вмнеия за покупка на кола какво да се гледа,слаби места,тестове и всичко останало!

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 13 Фев 2007, 17:18

спрял си се на три доста различни коли според мен :D

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 13 Фев 2007, 18:45

318-те ТДС или И са доста слабички и според мен по добре се насочи към 325 тдс но гледаи да е по новичка (за км няма да споменавам :mhihi: ) обърни внимание на окачването и екстрите и да няма сериозни удари а за състоянието на двг всичко е на късмет /лично мнение :!:
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 13 Фев 2007, 23:02

Човек, подкарвай шестте цилиндъра и не му мисли! Лашкай си 325TDS 320i с едно газово инжекционче и се радвай на живота.Наистина както казва колегата при покупката внимавай със състоянието на колата,годинки,състояние на салона,волана,ск. лост и педалите-ще добиеш представа за какво каране е ставало дума ;) Късмет
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gamena » 13 Фев 2007, 23:57

Momcho написа:Човек, подкарвай шестте цилиндъра и не му мисли! Лашкай си 325TDS 320i с едно газово инжекционче и се радвай на живота.Наистина както казва колегата при покупката внимавай със състоянието на колата,годинки,състояние на салона,волана,ск. лост и педалите-ще добиеш представа за какво каране е ставало дума ;) Късмет

Добре де колко ти харчи на гас твойто ако си го караш нормално?
кво се йуркате на тая гас не мога да разбера?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 27 Фев 2007, 20:50

fossa написа:
Momcho написа:Човек, подкарвай шестте цилиндъра и не му мисли! Лашкай си 325TDS 320i с едно газово инжекционче и се радвай на живота.Наистина както казва колегата при покупката внимавай със състоянието на колата,годинки,състояние на салона,волана,ск. лост и педалите-ще добиеш представа за какво каране е ставало дума ;) Късмет

Добре де колко ти харчи на гас твойто ако си го караш нормално?
кво се йуркате на тая гас не мога да разбера?

Аз нямам газ,и лично аз не бих си сложил ама човека щом го е страх от големите разходи=доста пари за бенз може да си сложи газов инжекцион ;)
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 27 Фев 2007, 23:52

колега гледаи да са поне 6 ама и поне минимум 325(не дизел) иначе другото е ялова работа ако искаш слаба кола се ориентираи към Тико ако не казах ти какво да усетиш пауара ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 27 Фев 2007, 23:57

bam-bam написа:колега гледаи да са поне 6 ама и поне минимум 325(не дизел) иначе другото е ялова работа ако искаш слаба кола се ориентираи към Тико ако не казах ти какво да усетиш пауара ;)

:shock: колега аз те имах за един от наи големите защитници на печките а ти........ :cry:
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 27 Фев 2007, 23:59

LAST RIDE написа:
bam-bam написа:колега гледаи да са поне 6 ама и поне минимум 325(не дизел) иначе другото е ялова работа ако искаш слаба кола се ориентираи към Тико ако не казах ти какво да усетиш пауара ;)

:shock: колега аз те имах за един от наи големите защитници на печките а ти........ :cry:

Той е любител на 20-ките :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 27 Фев 2007, 23:59

LAST RIDE написа: :shock: колега аз те имах за един от наи големите защитници на печките а ти........ :cry:

отговорът му беше ритуричен,скопойнооо :mhihi: :mhihi: :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nyky » 28 Фев 2007, 0:00

:clap: :yes: ......и не слагай гассс

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 28 Фев 2007, 0:27

не е бил риторичен ами много на место си
тука целия форум се напълни с некфи 20ки ... секи е фанал господ за уя и дава акъл .. кое не било кола дизела как пушил и на човек му писва :mhihi:
така че за мен колата е 325 или 328 сичко друго е компромис
ако си киселяк да си как си треа а не да се лигавиме :)
нека да покарат поне повече от 1 модел и тогава да ръсат бисери ;)

п.п. предпочитам най бавната и най убава от наи бръзата кошница и секи ден да пиша по форума кое как ми се развалило и как да го оправям
то ако говорим за бързина не ЧЕ 6те цилиндъра са мноооо бръзи еле па бръзите 20ки ама тфа е друга тема и да се надявам да не почваме спор
а да не говорим за изцепката на века че 318ИС е най балансирания автомобил на един самозабравил се наш колега
абе нали знаите секи си фали неговото :lol:
да си земе тая къде го кефи
и пак ше кажа никога не бих си купил кола като слушам мнението на 10000 човека щото накрая става както с ... как му беше ника нанронд ли кога я зе кога натрупа 20 теми с проблеми от много акъл на разбирачите ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 28 Фев 2007, 1:54

bam-bam написа:не е бил риторичен ами много на место си
тука целия форум се напълни с некфи 20ки ... секи е фанал господ за уя и дава акъл .. кое не било кола дизела как пушил и на човек му писва :mhihi:

п.п. предпочитам най бавната и най убава от наи бръзата кошница и секи ден да пиша по форума кое как ми се развалило и как да го оправям
то ако говорим за бързина не ЧЕ 6те цилиндъра са мноооо бръзи еле па бръзите 20ки ама тфа е друга тема и да се надявам да не почваме спор
а да не говорим за изцепката на века че 318ИС е най балансирания автомобил на един самозабравил се наш колега
и пак ше кажа никога не бих си купил кола като слушам мнението на 10000 човека щото накрая става както с ... как му беше ника нанронд ли кога я зе кога натрупа 20 теми с проблеми от много акъл на разбирачите ;)

Тай ами, вземай нещо читаво и гас. Всички BMW-та вървят достатъчно добре, въпроса е само, ако търсиш икономичност в BMW.. няма такъв филм, но си вземи нещо по-голямо от 316i, 318i и 318tds, горят почти колкото по-големите си братя :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 28 Фев 2007, 2:09

Mr.President написа:

Тай ами, вземай нещо читаво и гас. Всички BMW-та вървят достатъчно добре, въпроса е само, ако търсиш икономичност в BMW.. няма такъв филм, но си вземи нещо по-голямо от 316i, 318i и 318tds, горят почти колкото по-големите си братя :)

почти го казваш за собствено успокоение или как ?
почти 2-3-4-5 литра разлика при градско си е баш като почти 10 лв отгоре на 100 км а те се минават за макс 2 дена в СФ .. сметни го за цял месец и изкарваш ПОЧТИ една прилична и хубава сума с която може почти да си купиш след няколко месеца събиране некоя Е30ка за трошене ;)
иначе да тои да си преценява какво има
аз казах ако имах кинти признавам само от 325 нагоре
така че по добре сам да си прецени колко има и колко може да отделя а не да пита каква кола да си земе нас че после да не ни обвинява що сме го излъгали с нещо :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 28 Фев 2007, 2:17

:yes:

Следваща

Назад към E36