проблем с централното!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с централното!!!
значи от 1 седмица отказа да ми бачка централното заключване и требе една по една да ги ключа вратите,интересува ме къде се намира релето и бушоните на централното да видя да не би проблема да е от тях,и как се проверява реле дали е изгоряло?
блягодаря предварително за отговорите.
блягодаря предварително за отговорите.

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
колега в търсачката има писани неща за бушоните.Има и превод на БГ за това кой бушон къде е ако не се лъжа.Виж там.А иначе бушоните са ти като вдигнеш предния капак до стъклото в дясно.успех 

the project is ready....

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Преди около 6 месеца имах подобен проблем и се оказа протъркани кабели в снопа на шофьорската врата. Можеш да го познаеш да ли е там ако ти пада акумулатора.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
за багажника специално и при мен е така, но моето предположение е че е от лек удар да не може да се върти. има ли вариант да е от тоци нещо?
централното ми парви проблема че не отключва/заключва дясната врата, но на дясната врътна ли ключа всичко от-до си се отключва и заключва.
п.с. не ми пречи особено и все ме мързи да мина през алармаджията за да го оправи, а е в гаранция още...
централното ми парви проблема че не отключва/заключва дясната врата, но на дясната врътна ли ключа всичко от-до си се отключва и заключва.
п.с. не ми пречи особено и все ме мързи да мина през алармаджията за да го оправи, а е в гаранция още...
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
За централното има един блок който е зад кората в краката, ама не на шофьора а на другата седалка. Поне при мен е там де.там дето е тонколоната в краката. Иначе проблема е много често в кабелите дето минават към капака набагажника. от прегъването се късат и дават на късо както се случи. Аз първо там бих търсил проблема.

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
djorkata написа:преди да си зема бавареца карах джета и на мен не ми баца6е централното бе6е ми паднал марку4а.този марку4 кадето е сас ваздуха вратити ме се заклу4ваха сас ваздух.нз на бмв-тата как е ако има марку4и вав вратата виж дали някои не се е отскубнал.зака4а6 го и бацатака си опраих дйетата
Е нема БМВ на въздух

11 мнения
• Страница 1 от 1