Подлакътник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- elivassileva
- Потребител
-
Подлакътник
Здравейте.
Знам, че сте пускали тази тема...ама и на мен ми трябва подлакътник за моето бмв...и си мислех дали някой има нещо ....или знае от къде да си го намеря...освен по моргите. В Дару кар не съм звъняла..ама прочетох старата тема...и аз 500лв не бих дала.
Ок, пишете, ако имате нещо в предвид или идея.
Знам, че сте пускали тази тема...ама и на мен ми трябва подлакътник за моето бмв...и си мислех дали някой има нещо ....или знае от къде да си го намеря...освен по моргите. В Дару кар не съм звъняла..ама прочетох старата тема...и аз 500лв не бих дала.
Ок, пишете, ако имате нещо в предвид или идея.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- elivassileva
- Потребител
-
Пуснах и там....дано някой званне. Иначе се извинявам, че я пускам пак...ама реших да пробвам, ако някох знае нещо повече.
[/img]

- elivassileva
- Потребител
-
Звъннях в Автоманията, ама тези дето те предлагат са неоригинални и са 25лв. А аз искам оигинално на БМВ, та ще си потърся в някоя морга...Ок, мерси пак
- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
ОФФ: Ако някой има желание и възможност, нека ги види тези и каже много ли са зле, защото ако не са - 25 лева какво му плащаш?! Аз бих си взел...
Мерси!
Мерси!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
GUFF написа:ОФФ: Ако някой има желание и възможност, нека ги види тези и каже много ли са зле, защото ако не са - 25 лева какво му плащаш?! Аз бих си взел...
Мерси!
Аз преди бях пробвал да сложа такъв, ама едно, че не пасва, заради ръчната, друго че стои много назад и трето, че е много смешен и не толкова удобен

- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
SuPeR_FLY написа:Аз преди бях пробвал да сложа такъв, ама едно, че не пасва, заради ръчната, друго че стои много назад и трето, че е много смешен и не толкова удобен
Такааа, това отпада, в такъв случай по-често ше сменяме скоростите и тва е

Мерси

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
GUFF написа:SuPeR_FLY написа:Аз преди бях пробвал да сложа такъв, ама едно, че не пасва, заради ръчната, друго че стои много назад и трето, че е много смешен и не толкова удобен
Такааа, това отпада, в такъв случай по-често ше сменяме скоростите и тва е
Мерси
Или пък ще возиш някое натокано гадже и ръката на крака й

- elivassileva
- Потребител
-
Момчета, взех си подлакътник от Автоманията, защото много ми хареса..а и само 25лв! Звъннях и в Дару- ама 655лв ( от изкуствена кожа), и се отказах...а никъде ги няма подлаътниците по моргите.
И така...днес си взех този , утре ще го монтирам..Мен не ме притеснява, че пречи на ръчната, защото карам автомат
Та, това е моя съвет- евтин и добър вариант. Ама утре като го монтирам, се надявам да не се разочаровам.

И така...днес си взех този , утре ще го монтирам..Мен не ме притеснява, че пречи на ръчната, защото карам автомат

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2