Странно потегляне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- respectman
- Потребител
-
Странно потегляне
значи имам следния проблем като потеглям на 1ва и 2ра колата претриса не знам вече какво да правя
- Andronoff
- триногата
-
Преди 2-3 дни четох нещо точно за тдс, тук във форума.
Не ми се търси сега, ама доколкото запомних тоя мотор искал повече обороти на 1-ва и чак тогава да включиш 2-ра. По същия начин и с 3-та..
Не ми се търси сега, ама доколкото запомних тоя мотор искал повече обороти на 1-ва и чак тогава да включиш 2-ра. По същия начин и с 3-та..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
и при мен е така откакто смених съединителя а преди това го нямаше
скоро бе дискутирано в подобна тема потърси я

скоро бе дискутирано в подобна тема потърси я
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- respectman
- Потребител
-
то е ясно че ТДС иска повече обороти ... но ето колегата казва чер и при него е така и то от както е сменил съединителя а прочетох всички такива теми и не намерих отговор
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Аз имах същия проблем, и при мен се оказа съединител, след смяната се оправи. Ако е съединителя то се усеща че е от него, двигателя си работи напълно нормално, но колата се тресе. Просто не зацепва равномерно и ако го задържиш малко на полусъединител влиза в един гаден резонанс и почва да се тресе яко. При мен обаче го правеше само на първа. Ако усещаш че не е от двигателя, 100 процента се оправя след смяна. Аз нали съм балък, та се оказа че ми сменили само феродовия диск, но пак се оправи;)
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
Е аз като смених целия комплект и проблемите започнаха някои от форума беше писал че имало някакъв период за напасване на съединителя ама аз вече минавам 2к и още не е отшумяло.Вече взимам да се съмнявам да не е нещо маховика че там са едни суми
Утре смятам да мина през бокса .че да видим компитентните к'во ще кажат и пак ще пиша

Утре смятам да мина през бокса .че да видим компитентните к'во ще кажат и пак ще пиша

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
LAST RIDE написа:някои от форума беше писал че имало някакъв период за напасване на съединителя ама аз вече минавам 2к и още не е отшумяло.
Тегли му един два по-сериозни бърнаута да се подпали малкои ше видиш как ше се напасне

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
Абе в интерес на истината точно такъв беше съвета и на маистора
И сега каточели позатихна или си внушавам

И сега каточели позатихна или си внушавам

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i
Re: Странно потегляне
respectman написа:значи имам следния проблем като потеглям на 1ва и 2ра колата претриса не знам вече какво да правя
Възможно е да тресе при тръгване от нацепено гумено каре на кардана или скъсан маншон на висящият лагер пак на кардана.
12 мнения
• Страница 1 от 1