Помощ,когато пусна фаровете от парното ми излиза пушек...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Помощ,когато пусна фаровете от парното ми излиза пушек...
Както си карам днеска и изведнъж започва да ми мирише на изгоряло и бях зад някъв автобус та си помислих че е от него през парното ми влиза тая отрова подминах го и гледам от парното излиза пушек веднага го спрях и загасих колата сичко.Пушека спря лека полека вдигнах капака нищо необичайно.Запалих колата работи си перфектно температурата е нормална,пускам фаровете и до 3-4 сек. започва да дими през отворите на парното същия дим....Гася и до там прибрах се без фарове...
Карах сигурно 20км без фарове като съм натискал спирачка мигачи сичко пуснех ли обаче фаровете и веднага тоя пушек сякаш започва да гори нещо излиза пушек и от самото табло...
Карах сигурно 20км без фарове като съм натискал спирачка мигачи сичко пуснех ли обаче фаровете и веднага тоя пушек сякаш започва да гори нещо излиза пушек и от самото табло...
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Проблем с ел. инсталацията, погледни си кабелите, които тръгват от ключа за фаровете, при мен на Е30-ката точно същото се получи. Причината беше, че бях сменил крушката на фара, който нещо окъсил в коша. Бях сложил по-голям предпазител, в следствие на което не изгоря той, а инсталацията към ключа. Ремонта ми излезе 25лв.
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
оказа се че наскоро като ми слагаха новите стопове в сервиза Авто-тоци са ми вързали на късо по погрешка 2 от жичките на единия стоп и от там късо и 3 от бушоните се затоплят бавно и в един момент са започнали да се топят и 3те наведнъж...оправиха ми проблема за 25кинта в друг сервиз
мерси за инфото все пак
мерси за инфото все пак

3 мнения
• Страница 1 от 1