Дали да я вземам???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
Дали да я вземам???
Здравей те.Намерих си кола сега внесена 318 113 коня
92 екстакла огледала серво хидравлика шибидах.Какво да гледам на колата като я вземам знам че много е писано но в тарсачката не се справям нещо добре:) на снимките под задния десен калник се вижда боята колата е бяла и под каника е сащо бял цвят?
Също така ви трябвало да има и борд компютар,защотот не пишеше
За парите си(4000лв) мисля 4е е на далавера.
92 екстакла огледала серво хидравлика шибидах.Какво да гледам на колата като я вземам знам че много е писано но в тарсачката не се справям нещо добре:) на снимките под задния десен калник се вижда боята колата е бяла и под каника е сащо бял цвят?
Също така ви трябвало да има и борд компютар,защотот не пишеше

За парите си(4000лв) мисля 4е е на далавера.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Почнаха да идват евтините безмитни БМВта
Ами колата е мнооого стара, най-вероятно е с М40 мотор което изобщо не качва цената
, може да е само с часовник не казано че трябва да има борд, може да плаче за наливане на едни още 5000 лв в нея , но ти си решаваш. Днес съм песимистично настроен на тема цена на поддръжката на БМВ понеже трябва да давам 500лв за смяна на предни амортисьори
.

- Mr.President
- младши ентусиаст
-
vitamincpp написа:Почнаха да идват евтините безмитни БМВтаАми колата е мнооого стара, най-вероятно е с М40 мотор което изобщо не качва цената
, може да е само с часовник не казано че трябва да има борд, може да плаче за наливане на едни още 5000 лв в нея , но ти си решаваш. Днес съм песимистично настроен на тема цена на поддръжката на БМВ понеже трябва да давам 500лв за смяна на предни амортисьори
.
Напълно си прав, аз затова и си продавам мойта бима, за да си купя нещо по-добро от Германия или друго място да си вкарам

4 мнения
• Страница 1 от 1