Дали да я вземам???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39
Мечтае да кара: Самолет

Дали да я вземам???

Мнение от tarkalay » 28 Яну 2007, 2:10

Здравей те.Намерих си кола сега внесена 318 113 коня
92 екстакла огледала серво хидравлика шибидах.Какво да гледам на колата като я вземам знам че много е писано но в тарсачката не се справям нещо добре:) на снимките под задния десен калник се вижда боята колата е бяла и под каника е сащо бял цвят?
Също така ви трябвало да има и борд компютар,защотот не пишеше :?:
За парите си(4000лв) мисля 4е е на далавера.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 28 Яну 2007, 3:13

Почнаха да идват евтините безмитни БМВта :mhihi: Ами колата е мнооого стара, най-вероятно е с М40 мотор което изобщо не качва цената :), може да е само с часовник не казано че трябва да има борд, може да плаче за наливане на едни още 5000 лв в нея , но ти си решаваш. Днес съм песимистично настроен на тема цена на поддръжката на БМВ понеже трябва да давам 500лв за смяна на предни амортисьори :(.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 28 Яну 2007, 11:27

vitamincpp написа:Почнаха да идват евтините безмитни БМВта :mhihi: Ами колата е мнооого стара, най-вероятно е с М40 мотор което изобщо не качва цената :), може да е само с часовник не казано че трябва да има борд, може да плаче за наливане на едни още 5000 лв в нея , но ти си решаваш. Днес съм песимистично настроен на тема цена на поддръжката на БМВ понеже трябва да давам 500лв за смяна на предни амортисьори :(.

Напълно си прав, аз затова и си продавам мойта бима, за да си купя нещо по-добро от Германия или друго място да си вкарам :)

Потребител
Аватар

Мнение от abcd » 29 Яну 2007, 12:57

за масло вьв водата и вода в маслото,фугите по купето.разтьркаи я малко,да поработи на мяасто,грее ли,надува ли.

Назад към E36