Запитване???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
Запитване???
Здравейте искам да ви попитам решил сам да ставам член на клуба:)мисля да си взема316 или 318-ка(113-115кс) след новата година забелязах че доста поевтиняха.Искам да попитам на какви пари да тарся свясна кола,какво да гледам като я купувам.От тук ли да я взема или да мия внесат защото има доста добри цени тук от седмица гледам и не мога да повярвам?Имам кам 5 хил лв дали сще са ми достатачни за нещо добро???
Мерси предварително на всички
Мерси предварително на всички

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Първо гледай годинката да е след 94. и М43 мотор. Според мен тези пари които си приготвил няма да стигнат.
Прочети важните теми отгоре и малко ползвай търсачка и ще разбереш каквото те интересува
Прочети важните теми отгоре и малко ползвай търсачка и ще разбереш каквото те интересува
Със сигурност тези пари няма да ти стигнат, а и си отдели допълнително пари защото сигурно ще се наложи да смениш нещо след като я купиш, а относно 316 или 318, аз карам 316 и съм доволен но бих си взел 318 просто когато бях като теб ми изпадна читава 316:)Не се хвърляй на нещо евтино а поогледай, разрови се и не бързай:)
Успех!
Успех!
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
Аз искам да е бмв ама имам един приятел които внася коли и ще говоря с него но май намекна нещо за доста по евтини от тея които са тук!а сам разбрал и друго 4е не купувам нова кола а втора,трета.... рака
кажете какво по точчно да гледам или даите линкове в тарсачката не намирам нищо конкретно...
Мислех за 316 но разхода маи на 100 коня и на този 115коня е почти еднакакъв?

Мислех за 316 но разхода маи на 100 коня и на този 115коня е почти еднакакъв?
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Колегата звездо88 е прав , 4е ще ти трябват допълнително пари след покупката. Личен опит за 2 коли за 2 месеца по около 2000лж на кола . Колите биаха борсаджийски .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Обикновено колкото по-малко пари дадеш да я купиш толкова повече даваш после и още по-лошо - ако спестиш 1000лв даваш 2000 после може и по зле да е. Изобщо е36 да поддържаш не е за хора без пари. А тия ниски цени и аз ги гледам но не виждам една по-нова от 93, мисля че там обират най-големите боклуци за да могат да изглеждат атрактивни тук по обявите
но не и като ги видиш. Смятай че смяна на амортисьори, дискове, накладки, гуми, ремъци , ролки, масла, филтри и какво ли още не струва доста хиляди, така че гледай поне някои от тия неща да не ти се налага да сменяш на първо време.

Забрави ги тия 5000лв, изчакай, събери още и много добре оглеждай всичко по колата. В мойта се влюбих от пръв поглед и въобще не се чудих дали да я взимам. Ако бях разучил това онова и и бях видял проблемите, със сигурност щях да успея да смъкна от цената. Сега направо ме е срам да кажа колко ми струва до тук, а далеч още не е оправена напълно
5000лв може и да не стигнат само за ремонти след това, ако е някоя неподдържана като мойта. Ама си я обичам много и смятам да я правя докато не стане перфектна!

We love you Ronnie!
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
изчакай ако искаш цените още ще падат а и щом може да ти я внесе поне ше ти е по евтина че тея тука които са още ще ги държат на високи цени докато не си избият парата иначе ше треа да ги дадът на загуба .. мисля че след някои месец като се успокоят нещата и паднат ценита ще има и за по 5к читави е36ци ... отвори си мобиле.де и виж дам колко са 

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
По моето скромно мнение си вземи от чужбина (разбирай Германия:), но ако имаш възможност да отидеш лично, иначе ако е оттук се интересувай къде е поддържана. 5000 и според мен са малко, моята за сега е далеч от 15-те хиляди, но от покупката преди 7 месеца до сега съм вложил към 2000лв. за гуми, филтри, ремъци и други, както спомена и колегата vitamincpp. Успех при търсенето 

- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
начи виж ся колегите какво се опитват да ти кажат ... сабери още 20к отиди до русия вземи си 1 москвич...до 1 година ще ти легне 80к и така...
в германия има такива адски оферти на маняшки 316-18 95-6 с екстри за ... 2200-2500 Е но изчезват със скоростта на светлината .. по цял ден дебна и аз и 1 приятели там и те .. обаче щом ми хареса нещо и след 3-4 4аса го няма ..е има и колици за по 900 Е ама дето вика 1 форумджия .. курник
паричките ще ти стигнат само за кола обаче после ремъци масла простотии .. още 1000

паричките ще ти стигнат само за кола обаче после ремъци масла простотии .. още 1000
..........
Ало колегите -
, защо смятате филтри, масла, гуми, ремъци и т.н. като това всичко е нормален консуматив, който се сменя каквато и кола да си купиш
?!! Дори се включват и дискове с накладки към това и всички филтри, ремъци, гуми, акумулатор и т.н. за които не се сещам
По скоро нека гледа мотора да е в добро състояние и купето да не е блъскано !!! Според мен това са едни от най важните неща

По скоро нека гледа мотора да е в добро състояние и купето да не е блъскано !!! Според мен това са едни от най важните неща

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2