Гарнитура на глава за 325tds - ориентировъчна цена ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Гарнитура на глава за 325tds - ориентировъчна цена ?
Добър вечер, Колеги! Имам проблем с теч на масло и онзи ден при смяната му в Дару Кар казаха, че течът е от гарнитурата на главата и трябва да се смени. Забравих да ги питам, обаче, за цената на гарнитурата и смяната й, а ме е и малко страх да попитам... но няма начин... става въпрос за 325тдс. Извинявам се, ако има подобна тема, търсих в търсачката но не открих нищо конкретно. Благодаря, предварително!
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
не винаги гарнитурата заминава от прегряване а и дори да е тъка не е гарнация че главата е подала но това е друг въпрос и наистина колегата да кайе пове4е подробности от кде те4е тоно масло да не става дума за гарнетурата която е на капака на клапаните
Нямам представа дали е прегрявана, маслото тече някъде от лявата страна надолу по картера много тясно е и много тъмно, не мога да видя откъде точно... Течът е слаб, усилва се малко по време на каране. Ето една снимка на двигателя отдолу, постарал съм се да посоча със стрелките откъде идва маслото и при каране подлизва назад към предния мост (откъдето капе когато е на място - ограденото с червено). По всичко личи, че е текла така от доста време... Ето и снимката: http://store3.data.bg/vehement/BMW/PHOTOSte4.JPG
- hamann_s
- Потребител
-
- Кара: E28 518
- Мечтае да кара: E28 530
titikaka написа:Колега много ми е интересно къде от гарнитурата на ГЛАВАТА тече масло![]()
![]()
![]()
и на мене това ми е мн. чудно, по-скоро капака на клапаните да е ...
по между другото по удачно е да снимаш източника на теча, а не къде отива после

най-добре второ мнение от друг сервиз според мене, защото цифрите не са малки, а ми е съмнителна тас диагноза:roll:
Живот без мечти е ... като градина без цветя : )
11 мнения
• Страница 1 от 1