Борд компа е луд или аз ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Борд компа е луд или аз ...
Едно не мога да разбера като изгася колата и като изкарам ключовете не трябва ли дисплея който показва километрите да изгасва ... Защото на мен ми свети постоянно ... И другото което забелязах и незнам дали е проблем или си е нормално когато карам примерно на 5-та и спра да подавам газ разходомера отива на 0 а в града като си карам и освободя от скорост отново без газ стрелката хвръква в 30-така и после след включване на предавка отново се връща

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
трябва да ти гасне километража като извадиш ключа.
а на Е36 стрелката си минава 30 когато работи на място.
а на Е36 стрелката си минава 30 когато работи на място.
...........
Това за разходомера си е повече от добре, но другото като изгасиш колата и извадиш ключа всичко се изключва - има проблем 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Разходомера е нормално да показва на място и при ускорение стрскащи стойности, да не те плаши, колкото до километража, ако ти е изваден ключа трябва да загасне, освен ако не натиснеш еднократно копчето са нулирането му, при изваден ключ, тогава светва
Виж да не ти е запецнал този бутон натиснат или по прочисти със спрей

Виж да не ти е запецнал този бутон натиснат или по прочисти със спрей

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: Борд компа е луд или аз ...
Mishel_Vaian написа:Едно не мога да разбера като изгася колата и като изкарам ключовете не трябва ли дисплея който показва километрите да изгасва ... Защото на мен ми свети постоянно ... И другото което забелязах и незнам дали е проблем или си е нормално когато карам примерно на 5-та и спра да подавам газ разходомера отива на 0 а в града като си карам и освободя от скорост отново без газ стрелката хвръква в 30-така и после след включване на предавка отново се връща![]()
значи: като си на място, моментния ти разход за скорост 0 км/ч е безкрайност - отива над 30 разбира се - нормално

когато си _на скорост_ и отпуснеш газта, разхода е ама точно 0.000 да - дори да караш 100 км по нанадолнище - бмв е истината

за това че свети километража - аз имах този проблем, от мп3 плеъра който имаше 2 жици вързани кофти, и нонстоп ми седеше на 1-ви контакт колата. Според мен 99.9% и при теб ще е това. Просто е свален от друг модел кола и е имал нужда от вици вързани накъсо.
вземи го извади и откачи от буксите - бас хващам че дисплея ще изгасне

проба дали наистина държи първи контакт най-лесно - ако нямаш някакви добавени неизвестни за мен екстри, като влезеш и затвориш вратите, без ключ на таблото, стъклата НЕ би трябвало да ти се свалят/вдигат - пробвай, според мен при теб ще се свалят. Но аз на отворена врата имам контакт, затова на затворена

също от 0 на първи контакт, светва километража и теста за еърбега - също бас хващам не си го виждал да светва никога

ако не е от музиката, вече става по-сложно, отиваш на електричар да види къде държи на контакт...
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
Мерси за инфото иначе вратите без ключ при отворено и затворено положение могат да им се свалят стъклата
Непременно ще посетя електричаря за да види този проблем ,защото не е много здравословно за колата да барникам аз 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
Mishel_Vaian написа:Мерси за инфото иначе вратите без ключ при отворено и затворено положение могат да им се свалят стъклатаНепременно ще посетя електричаря за да види този проблем ,защото не е много здравословно за колата да барникам аз
викни някой приятел който знае как да ти свали касетофона от шейната без да криви нищо, да го извадите и дръпнете буксата... после 100% че 2 "на ръка оголени и омотани" жици, трябва да се вържат просто където им е мястото в евробуксата...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
t0sh написа:когато си _на скорост_ и отпуснеш газта, разхода е ама точно 0.000 да - дори да караш 100 км по нанадолнище - бмв е истинатапак търсачката чети какво става и защо ако те интересува.
при мен дава 1/100 не е 0

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Би трябвало ако си на поне 2K RPM и прилична скорост да ти даде наистина 0/100... примерно си по инерция на 3-та със 60.... аз като се пусна по цариградско по инерция от 110 на 5-та и до около 1200RPM (около 30км/ч) докато стигне и седи на 0/100...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Dimo написа:t0sh написа:когато си _на скорост_ и отпуснеш газта, разхода е ама точно 0.000 да - дори да караш 100 км по нанадолнище - бмв е истинатапак търсачката чети какво става и защо ако те интересува.
при мен дава 1/100 не е 0
Не го мисли

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
Макя Им Бугари цялата работа идва от там че са превъртали километража и има error в борд компа . Тия дни ще ида до Бова-та да ми го оправят 

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- t0sh
- старши ентусиаст
-
Mishel_Vaian написа:Макя Им Бугари цялата работа идва от там че са превъртали километража и има error в борд компа . Тия дни ще ида до Бова-та да ми го оправят
ами... това за борд компа е едно, не че съм спец но ми звучи съмнително от това да ти държи на първи контакт... все пак погледна ли буксите на player-а?
п.с. смятай грубо по 20 000 км на година ако искаш да си предположиш реалните километри за бензинка - а +/- зависи от износване на сума ти дребни детайлчета

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
Абе не съм видял буксите на мп3-то ще попитам някой по-компетентен от следващата сбирка но днес като бях на ПЦ диагностика тоя пич ми вика то си е така
Епа само моето ли ще е така ? Какви ги говори тоя пич ?

- t0sh
- старши ентусиаст
-
ще има да се сблъскваш с неадекватни сервизи и майстори колкото искаш. Когато е изваден ключа, таблото не свети при е36 нито километража. провери това с мп3 плеъра, не се вади трудно ако някой знае как, 99% е само едно разплитане на 2 жици
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2