спешен въпрос !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
спешен въпрос !!!
здравеите колеги реших да си подменя оптягащото амортесьорче на ремаците,но след като го свалих немога да поставя новото
или ремакът трябва да е откачен за да може спокоино да се захване амортецьорчето или то да бъде откачено от е3дната страна за да влезе ремакът.
Шпешно ми трябва съвет от някого които е минал по този път-кое след кое се монтира и как точно

Шпешно ми трябва съвет от някого които е минал по този път-кое след кое се монтира и как точно
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
гледам че си дизел,ама не вярвам концепцията да е друга,при мене като слагам ремъка с ключ 17(май беше) прибирам амортесиорчето и ремъка готов.. 

На моето сложиха ремъка и обтегача от едната страна. После го натиснаха от другата страна с една яка отверка и вкараха и другия болт.
Изглеждаше доста лесно, но го правиха в сервиза а аз си гледах само
, а с гледане всичко е лесно.
Аз не смених планката на която се закача амортисъора и след седмица се счупи гадината. Наложи се да сменям пак ремъците и тази планка с болта в нея.
Изглеждаше доста лесно, но го правиха в сервиза а аз си гледах само

Аз не смених планката на която се закача амортисъора и след седмица се счупи гадината. Наложи се да сменям пак ремъците и тази планка с болта в нея.
4 мнения
• Страница 1 от 1