подкартерна кора за 325tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
подкартерна кора за 325tds
Здравейте! Първо да се похваля, защото много ми е кеф
- преди 2 дена моето семейство се сдоби с нова кола - БМВ 325тдс '95. Имам вече снимки тук -> http://store3.data.bg/vehement/BMW/ , ще качвам и тук в галерията...
Та към въпроса - интересува ме подкартерна кора за модела какви пари е горе долу и откъде ще ми препоръчате да я взема? Също - решетката на климатика която е в дясно на таблото (над скоростния лост) малко е счупена - липсва една от лайсничките и искам да сменя и нея, незнам къде продават подобни консумативи... Благодаря Ви предварително!
[/img]

Та към въпроса - интересува ме подкартерна кора за модела какви пари е горе долу и откъде ще ми препоръчате да я взема? Също - решетката на климатика която е в дясно на таблото (над скоростния лост) малко е счупена - липсва една от лайсничките и искам да сменя и нея, незнам къде продават подобни консумативи... Благодаря Ви предварително!

Последна промяна vehement на 15 Яну 2007, 2:40, променена общо 1 път
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Мисля, че имаше една тема, в която беше описано как се прави такава кора и ставаше доста сполучливо...
Използвайте търсачката...

Използвайте търсачката...
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: подкартерна кора за 325tds
vehement написа:Здравейте! Първо да се похваля, защото много ми е кеф- преди 2 дена моето семейство се сдоби с нова кола - БМВ 325тдс '95....
честито и със здраве

той //Марто колегата ги броеше предколедните подаръци, но това е нов колега No 12 за декември?

9 мнения
• Страница 1 от 1