Маслото в скоростите - не мога да разбера какво е!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Маслото в скоростите - не мога да разбера какво е!
По VIN за кутията ми излиза модел: S5D 200G
Хубаво обаче никъде не намерих в тая кутия какво масло се сипва! На самата кутия трябвало да пише, но там намерих една бяла бележка, на която преди 15 години може и да е пишело нещо, ама сега нищо не пише
Развих пробката за пълнене, масло има но не мога да преценя достатъчно ли е. Във всеки случай е червено, което ме навежда на мисълта че е АТФ. Ама какво АТФ точно, те май са няколко вида? Не може ли някъде да се провери в интернет или някой ако има справочник? Вина е el00101, а за модела на кутията написах горе;) Само да разбера какво е пустото масло и ше го сменя, че има нещо гнило в тия скорости и се надявам да е то!
Хубаво обаче никъде не намерих в тая кутия какво масло се сипва! На самата кутия трябвало да пише, но там намерих една бяла бележка, на която преди 15 години може и да е пишело нещо, ама сега нищо не пише

Развих пробката за пълнене, масло има но не мога да преценя достатъчно ли е. Във всеки случай е червено, което ме навежда на мисълта че е АТФ. Ама какво АТФ точно, те май са няколко вида? Не може ли някъде да се провери в интернет или някой ако има справочник? Вина е el00101, а за модела на кутията написах горе;) Само да разбера какво е пустото масло и ше го сменя, че има нещо гнило в тия скорости и се надявам да е то!

- stanislaw40
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M5
Определено е ATF.Това пише в наръчника на потребителя на BMW.Нее посочена марка.Защо не си го смениш цялото,сигурно има нужда.Успех
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ами точно това мисля да направя, ама първо искам да съм сигурен какво масло да си купя;) Ще пиша ако разбера някаква достверна информация;)

3 мнения
• Страница 1 от 1