Помощ-Някой може ли да ми.......

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Помощ-Някой може ли да ми.......

Мнение от chocho » 14 Дек 2006, 10:30

:help: :help: каже дали тази ис-ка е стока и дали има смисъл да ходя чак до София заради нея ще съм ви благодарен
Bmw 318 1.8 is Автомобили http://i.mobile.bg/photos/1/11163937847251449_1.pic

6000 ЛВ.

Данни:
Дата на производство - януари 1993 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 140 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Купе
Пробег - 225000 км
Цвят - Черен

Особености:
2(3) Врати
ABS
Аларма
Бордови компютър
Газова уредба
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Климатик
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване

П.П.Или да се постискам още малко че да събера малко кинта и тогава да търся нещо по скъпо пък и със сигорност може да е хубава стока

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 14 Дек 2006, 12:08

Причтелю така само на снимка и описание не става, а дори и някой от тък да я види може да ви се разминават мненията за добра кола и пак или да се набуташ или да изпуснеш нещо добро. Най-добре ако ще я гледаш го прави лично.

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 14 Дек 2006, 12:31

добре изглежда, а и цената е много добра
но имай предвид че да вземеш тази кола трябва да имаш минимум още 1000-1500 лева
ако разполагаш с 6000 лева само ще видиш много ама много зор...
успех!
4 8 15 16 23 42

ентусиаст
Аватар

hi

Мнение от zvezdo88 » 14 Дек 2006, 13:15

Приятел и аз имах същия проблем и да ти кажа най-добрия начин е да я погледнеж и да видиш за какво иде реч.Моята кола я взех за 6500 и после се почна - задните амортисиорчета, тампончета, гуми зимни, освежаване салон (ако е мръсен както моя беше).Просто зависи на какво си попаднал, но не очаквай че всичко ще е наред и най- добре я погледни.Аз съм от софия и ако имаш нужда от помощ пиши на лична.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
Мечтае да кара: M3

Мнение от zipper » 14 Дек 2006, 14:17

На снимката изглежда добре!Характеристиките също не са лоши,а за цената мисля че ще можете да се споразумеете нещо.Но ела и сам си направи изводите за нея.направи една диагностика на всичко.но това е сигурно,че ще трябва да се разходиш до София.Парите не са малко,а и както колегата I'oTuH писа-ще трябва да заделиш минимум хилядарка за след това!Успех! :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 14 Дек 2006, 15:01

Хаха каква хилядарка то повече ще ти стъпи ако вземеш много читава и поддрържана кола, каквато абсолютоно не вярвам да е такава която я продават за 6000лв. Така че най-добре си я виж сам и прецени какво трябва да се оправя по нея за да не влезеш в приключение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 14 Дек 2006, 18:40

мда подкрепям мнението на витамина ;)
за 6 бона, общо взето има екстри, има и застраховка че и газова - ако е читава колата, цената е просто малко -> следователно по-вероятно има скрити дефекти с които ще има да си играеш, отлколкото някой да е откачил и да продава читава кола на тази цена ;)

Да не говорим че кой знае каква е газовата и кой я е слагал и как е карана...

виж ако искаш кола с бая забележки за да си я правиш ти, може би е твойта кола, но тогава по-скоро вземи ударена ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 14 Дек 2006, 18:57

Не ти трябва това. Цената е много ниска, ще ти трябват не още 1500 ами още 6000. Не преувеличавам, минал съм по тоя път за съжаление. А и човек, който е сложил на купе газ...явно не са му се давали пари за колата, смятай как е поддържана. А БМВ е кола, която изисква грижи.
We love you Ronnie!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 14 Дек 2006, 22:12

пичага да не те разочаровам но когато си купувах моята преди 3 месеца тази все още се продаваше и беше на към 7000лв и май отгоре но както и да е струва ми се малко ... да свалиш 1000лв за 3 месеца на една кола и друго вазжното е да я видиш и ти както написаха всички колеги по нагоре ...

От личен опит ти казвам че като купувах моята проверих всички обяви в мобиле на такива коли които исках обадих се на всички бях направил 100 ииии кусур лв сметка 2 месеца подред на който съм звъннал всеки ми казва че колата е добра и и няма нищо и която и да сък отишъл да видя в диапазона 6000- 7000 не приличахе на нищо ходих да гледам и една в Люлин 2 на майната си си извинение как е колата добре ли е има ли удари? не много е добра отивам и :shock: първо от 4 калника 3 нагънати ражда навсякаде и като и натиснеш газта пуши като варбург салона ... под всякаква критика и това беше за 6800 с газ обикновенна абр ужас

Мой съвет : хвани се ела до София за един ден поразгледай това което си си набелязал и така

Успех с продажбата и дано попаднеш на някоя която си заслужава

П.С. аз си купих 318ис 92г без никакви екстри като клима и кожа говоря за 7000 но наистина бих казал перфектна адски изпъната без удари наистина защотот я гледаха и много други хора които разбират много повече от мен 4 нови летни гуми и 5 лети джанти оригиналните на БМВ абе 6 поне за мен и като си покриеш и разходите към 8500-9000 (читаво БМВ купе)
PNR@abv.bg
София
0888779546

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 14 Дек 2006, 23:59

Exy написа:А и човек, който е сложил на купе газ...явно не са му се давали пари за колата, смятай как е поддържана.

Не съм съгласен с теб.Аз също съм сложил газ на колата от подписа, която я продавам.Това значи ли , че не съм я подържал??? : :?: :conf:

ПС:Мога да ти кажа , че съм я поддържал само и единственно с оригинални части, , с което малко БМВ-та могат да се похвалят,дори и свещите са на БМВ. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 15 Дек 2006, 0:07

епа и аз не съм съгласен с тва за газта...
и мойто купе има газ...
хайде газов инжекцион БРЦ който е над 2к ... но пак е газ...
нека да не ми е айляк пък..
кеф ти бензин кеф ти газ
не виждам защо да не си карам на газ
не съм състезател
не се състезавам по пътищата... верно е има моменти в който ти се иска ПОВЕЧЕ -> цък копчето и сме супер
4 8 15 16 23 42

Аватар

Мнение от ^ivo^ » 15 Дек 2006, 6:01

ГАЗТА е за битови нижди :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 15 Дек 2006, 10:06

Vitamin-a е напълно прав, а и тази кола ще да е дъртичка, за още 2 бона ще вземеш 2-3 години по нова, освен тва верочтно тва 93г е дата на регистрация, а датата на производство сигур е 1-2 години назад ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 15 Дек 2006, 11:30

Така е с регистрацията. Поне половин година назад е. Моята като я вземах си викам 97 година трябва да е след фейслифта понеже не знаех какви са разликите, но се оказа че е със старите бъбреци и мигачи на калниците понеже по ВИН си е 96та и то в началото а те сменят тия работи към средата. А за купуването на читава кола алгоритъма е следния. Пускаш търсене в мобиле и тия които ти излизат в началото на списъка ( с най-ниските цени ) направо ги прескачаш, като е най-добре направо да отидеш на края на списъка :) Харесваш нещо и отиваш да го гледаш понеже пак няма гаранция че е добро. Идеята е че никой няма да даде кола която знае че е в добро състояние за малко пари и това е абсолютно сигурно. Високата цена е предпоставка но не гаранция понеже пък има и продавачи които искат много пари дори и за морги. Така че да обобщя --- за малко пари гаранция не може да се намери добра кола, за много пари може но пак не е гаранция. Друг е случаят ако съзнателно се търси евтина и в не добро състояние машина с идеята да се похарчат пари за възстановителни работи впоследствие, което аз не препоръчвам понеже според мен изобщо не е трудно да се надхвърли средна цена за едно е36 само за ремонти и части ако трябва да се смени половината кола.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 15 Дек 2006, 16:39

///sasho написа:
Exy написа:А и човек, който е сложил на купе газ...явно не са му се давали пари за колата, смятай как е поддържана.

Не съм съгласен с теб.Аз също съм сложил газ на колата от подписа, която я продавам.Това значи ли , че не съм я подържал??? : :?: :conf:

ПС:Мога да ти кажа , че съм я поддържал само и единственно с оригинални части, , с което малко БМВ-та могат да се похвалят,дори и свещите са на БМВ. ;)

Добре де, малко силно се изказах наистина :) Но все пак не мога да разбера, след като можеш да си позволиш да я поддържаш само с оригинални части, защо я караш на газ? Пътуваш много и така спестяваш значително ли?
We love you Ronnie!

Следваща

Назад към E36