информация за Камор Ауто

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е91
Детайли за колата: 143 к.с. 2009г.

информация за Камор Ауто

Мнение от rumentanka » 09 Дек 2006, 21:32

Здравейте,искам да попитам дали някои може да ми каже нещо повече за Камор Ауто-по точно качество на ремонт и дали е много скъпо там?Нещо го закъсах с моето БМВ,и се принудих да си запиша час за понеделник.Проблема ми е че колата не иска да запали когато е студена,(паля на дърпане)-има компресия,ходих в супер дизел-там ми казаха че вси4ко е редовно(след като я гледаха на компютъра-центровка,свещи,дюзи,гнп-всичко е о.к.)Забравих да ви кажа че колата е след ремонт-сегменти,ангренажни вериги,биялни лагери,шлаиф на глава,нови клапани И ПАК НЕ ПАЛИ СТУДЕНА!!!След като запали,няма проблем!?Ходих да ми погледнат стартера-и той е о.к.БМВ-то ми е 318ТДС-'95г.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 10 Дек 2006, 1:23

Така формулирана,темата е за подфорум сервизно обслужване.
Ако я озаглавиш примерно "318 ТДС -не пали судена",вече ще е за тук.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 10 Дек 2006, 20:23

Аз лично въобще не съм доволен от тях. Имам ляв носач за сменяне с ебати луфта и момчетата във Вари ми го показаха лично, а пък онея в Камор казаха всичко видимо е наред. Да не говорим, че работят на 50лв/час. Питах ги след като си видях сметката за смяна на масла и филтри, защотото щях да получа удар на място. :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 10 Дек 2006, 20:27

И на мен ми се случи нещо подобно есента направо ми беше побеляла косата!Не бях я карал известно време и при опит да я запаля...НЕЩЕ :( два дни неможех да си запаля колата,въртене до падане на акумолатора и не6е и неще.На дърпане палеше но на стартер Не. закарах я в сервиза кадето ми казаха че са ми изгорели 3 от 4 свещи :О подменихги и работата заспа.
моя съвет е ако скоро си сменял свещи провери ги отново скоро четох тема на колега които профилактично сменил подгряващите сфещи и колата му спряла да пали/със старите нямал проблем!
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Назад към E36