проблем с дифа

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e60ka

проблем с дифа

Мнение от krasi_bmw » 05 Дек 2006, 23:28

някои да е сенял семеринги на полуоските на дифа.Накратко да обясни ,че ме чака едно бмв в гаража за ремонт.Като гледам ми прилича на голф или се лъжа.

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 06 Дек 2006, 1:55

На мен ми сменяха семерингите на един диференциал, ама не си спомням какво точно беше- по принцип не е нищо сложно(поне за майсторите) и както е написано в по-горната тема:

tsurata написа:от дълго време го гледам аз че е текло и се е омаслило яко ма вече цяла година така си карам и нищо му няма върти гуми кат за световно ...закарах я в сервиз на виа интеркар и казаха да сменят 2 семерини по 20 лв и няма да тече повече + маслото 40 лв + работата само 50 лв!

Жалко, че не помня какви пари беше :(
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 06 Дек 2006, 11:56

еми не е голяма философия ама си приготви 140 лв (в най-лошия случай ако ти се дават толкова пари) иначе ако можеш да си ги сложиш сам за 40-50 лв си ги поръчваш и сменяш маслото и си готов...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 07 Дек 2006, 3:25

tsurata написа:еми не е голяма философия ама си приготви 140 лв (в най-лошия случай ако ти се дават толкова пари) иначе ако можеш да си ги сложиш сам за 40-50 лв си ги поръчваш и сменяш маслото и си готов...

:shock: :shock:
аз ли не съм нормален нещо....

а инструменти ?! канал ?
така ако ставаше аз сам щях да си правя всичко... днес за една смяна на ексцентрични болтове с тампоните отзад (+яката цифра от Дарукар), се извадиха 10 кила спец инструменти плюс като имаш един запецнал и се почват флексове секачи и заеби. Да не говориме ако скъсаш някой... Почнеш ли го и не го ли направиш, щото ти направи проблемче за инструмент който нямаш понеже не си сервиз, викаш пътна помощ да те дърпа до сервиза...

без канал знания и инструменти според мен заеби да пестиш, че ще ти излезе солено ;)

принципно никога не бих се наел сам за нещо, още повече ако нещо не сглобиш както трябва, после ще кацнеш при майстора с тъжен ожулен поглед и само един волан в ръка...

Назад към E36