проблем с дифа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с дифа
някои да е сенял семеринги на полуоските на дифа.Накратко да обясни ,че ме чака едно бмв в гаража за ремонт.Като гледам ми прилича на голф или се лъжа.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
На мен ми сменяха семерингите на един диференциал, ама не си спомням какво точно беше- по принцип не е нищо сложно(поне за майсторите) и както е написано в по-горната тема:
Жалко, че не помня какви пари беше
tsurata написа:от дълго време го гледам аз че е текло и се е омаслило яко ма вече цяла година така си карам и нищо му няма върти гуми кат за световно ...закарах я в сервиз на виа интеркар и казаха да сменят 2 семерини по 20 лв и няма да тече повече + маслото 40 лв + работата само 50 лв!
Жалко, че не помня какви пари беше

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
еми не е голяма философия ама си приготви 140 лв (в най-лошия случай ако ти се дават толкова пари) иначе ако можеш да си ги сложиш сам за 40-50 лв си ги поръчваш и сменяш маслото и си готов...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
tsurata написа:еми не е голяма философия ама си приготви 140 лв (в най-лошия случай ако ти се дават толкова пари) иначе ако можеш да си ги сложиш сам за 40-50 лв си ги поръчваш и сменяш маслото и си готов...

аз ли не съм нормален нещо....
а инструменти ?! канал ?
така ако ставаше аз сам щях да си правя всичко... днес за една смяна на ексцентрични болтове с тампоните отзад (+яката цифра от Дарукар), се извадиха 10 кила спец инструменти плюс като имаш един запецнал и се почват флексове секачи и заеби. Да не говориме ако скъсаш някой... Почнеш ли го и не го ли направиш, щото ти направи проблемче за инструмент който нямаш понеже не си сервиз, викаш пътна помощ да те дърпа до сервиза...
без канал знания и инструменти според мен заеби да пестиш, че ще ти излезе солено

принципно никога не бих се наел сам за нещо, още повече ако нещо не сглобиш както трябва, после ще кацнеш при майстора с тъжен ожулен поглед и само един волан в ръка...
4 мнения
• Страница 1 от 1