325 tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
325 tds
Има една добра оферта да се кача на тдс - ката. Ще помоля хора, които са карали подобни машинки да споделят малко опит. Вчера изчтох в търсачката всички теми с тдс, но много противоречиви мнения, особено около разхода. То вярно, че икономична кола няма а има икономично каране, но все пак се споменаваха разходи от 9 - 12 л./100 градско
.
За другите неща в общи линии съм запознат - масла, вериги и т.н. Лошо впечатление ми направи едно изказване за 2000 лв. съединител
От време на време карам 330 xd и съм повече от очарован от машината. Разход около 8 в града + 7 извънграда без ограничения. От друга страна се топвах в лукса на 725tds, обаче е много умрял кон в комбинация с автомата. В градски условия 12 л./100 км. са суперикономично постижение
. То вярно има разлики (големи) в масите, но все пак.
Като сравнявам тдс - ката с 1,9 тди (каквото карам в момента) разликата е огромна, особено в звука на двигателя. То вярно, че тди - то в момента дава 10 л./100 км. в града, но е автомат...
Карал съм и Опел Омега 2,5 тдс и се оказа много бъгав. Имаше една централна (простете за невежеството) дюза която също била доста проблемна... И пак автоматик...
Доста от колегите казаха, че е малък самолет. Аз съм карал тдс - ки, монтирани на тежки лимузини и не съм очарован нито от вървежа, нито от разхода за този вървеж.
Просто ще помоля хората, които в момента са на тдс - ка, особено 325 да споделят мнение.

За другите неща в общи линии съм запознат - масла, вериги и т.н. Лошо впечатление ми направи едно изказване за 2000 лв. съединител

От време на време карам 330 xd и съм повече от очарован от машината. Разход около 8 в града + 7 извънграда без ограничения. От друга страна се топвах в лукса на 725tds, обаче е много умрял кон в комбинация с автомата. В градски условия 12 л./100 км. са суперикономично постижение

Като сравнявам тдс - ката с 1,9 тди (каквото карам в момента) разликата е огромна, особено в звука на двигателя. То вярно, че тди - то в момента дава 10 л./100 км. в града, но е автомат...
Карал съм и Опел Омега 2,5 тдс и се оказа много бъгав. Имаше една централна (простете за невежеството) дюза която също била доста проблемна... И пак автоматик...
Доста от колегите казаха, че е малък самолет. Аз съм карал тдс - ки, монтирани на тежки лимузини и не съм очарован нито от вървежа, нито от разхода за този вървеж.
Просто ще помоля хората, които в момента са на тдс - ка, особено 325 да споделят мнение.

Селото се оказа точно във града
Разхода е 10. В София не мисля че може да падне по-малко, ако караш във пиковите часове, но и не може кой знае колко да се вдигне - ако я режеш от време на време, до 11 да речем.
За съединител 2000 лв не съм чул, но препоръчвам проверка на охладителната система, профилактична смяна и на водната помпа, и на термостата и само читав антифриз...
Иначе за вървене - ВЪРВИ, не е като в 7цата...
За съединител 2000 лв не съм чул, но препоръчвам проверка на охладителната система, профилактична смяна и на водната помпа, и на термостата и само читав антифриз...
Иначе за вървене - ВЪРВИ, не е като в 7цата...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
и от 325тдс ще бъдеш очарован това двигателя при които съотношението разход - вървене е повече от идеално а за съеденителя е вярно че нещтата се въртят около 1600 лв. но като цяло от 3 бмв-та които сам имал от тдс бях наи доволен затова ако си намерил читава печка скачаи смело -мое мнение
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Аз лично съм доста доволен от 325 ТДС, 1995 г., което карам. Доста върви и в София ми дава около 10.5-11 л. при доста настъпване в пиковите часове. На извънградско съм падал и до 5.5 на 100. Така че важното е колата да е читава и няма да имаш грижи. Между другото, аз продавам моя 325 тдс, черен металик. Ако имаш интерес пиши едно ЛС.
6 мнения
• Страница 1 от 1