Преден прозорец за E36 COUPE '92
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Преден прозорец за E36 COUPE '92
Купувам преден прозорец за E36 COUPE '92 може и втора употреба извинявам се че пускам темата тук но просто съм сигурен че ще я прочетат повече хора. Надявам се да не ми се разсърдите
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- PNR
- младши ентусиаст
-
а нещо малко по така .... как да кажа нещо по добро. Добри ли са тези на кобра до колкото знам са турски дали случайно няма някой втора ръка но оригинално
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Там имаш избор голям.Ще ти предложат хората.За там си.И не се напъвай да харчиш за дреболии много пари,че с това Е36 Coupe1992 набор ако знаеш колко ядове такива ще имаш.Със сигурност конзола на контактен ключ,водачи на стъкла,външна брава,клапи на парното.Омаслен диференциал,лек разход на масло ако си с 10W40.Ама да не ти пука.Поне колата е надеждна и освен леки проблеми,които ти късат нервите като вземеш да търсиш друго няма.Аз съм между 3500-6000оборота по4ти постоянно колата е на около 260 000км по километраж не знам точно защото я карам вече много рядко.Ама много и се кефя.Е не е като Е 39-ката ама онова е друга работа
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
триллекс със зелена лента отгоре 140лв в кобрата преди един месец тва
до сега съм доволен от джама
ще вивим дали ще отцелее през студовете
до сега съм доволен от джама

- PNR
- младши ентусиаст
-
благодаря ви много може би ще взема от там аз си мисля че те и застрахователите там ще ме пратят но както и да е те нали са отза (ДЗИ)
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
body написа:Там имаш избор голям.Ще ти предложат хората.За там си.И не се напъвай да харчиш за дреболии много пари,че с това Е36 Coupe1992 набор ако знаеш колко ядове такива ще имаш.Със сигурност конзола на контактен ключ,водачи на стъкла,външна брава,клапи на парното.Омаслен диференциал,лек разход на масло ако си с 10W40.Ама да не ти пука.Поне колата е надеждна и освен леки проблеми,които ти късат нервите като вземеш да търсиш друго няма.Аз съм между 3500-6000оборота по4ти постоянно колата е на около 260 000км по километраж не знам точно защото я карам вече много рядко.Ама много и се кефя.Е не е като Е 39-ката ама онова е друга работа
Подкрепям!!!

- PNR
- младши ентусиаст
-
да ам далаверята е че ми трябва документ за пред застрахователите ето това ме сипра при Явор да отида
ако може да се намери документче направо съм там в смисъл нещо от варианта на фактурка

ако може да се намери документче направо съм там в смисъл нещо от варианта на фактурка

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- PNR
- младши ентусиаст
-
Mitko19 написа:На Илиянци мургавите братя дават фактурки на прИмоция
да бе те защото тези от ДЗИ са прости като има занеса примерно фактура на която печата на фирмата се води да е за (тапициране) примерно и аз да я дам за преден прозорец малко ...
тези неща не стават навсякаде ама карай мерси намерих
Явно ще е то Кобра 154лв със сеник отгоре

11 мнения
• Страница 1 от 1