Търся адекватен майстор на Кормилната уредба на е36 за София
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Търся адекватен майстор на Кормилната уредба на е36 за София
Здравейте, търся човек който разбира от кормилни уредби за Е36, имам едно скърцане и затягане на Волана все едно ми е изчезнала хидравликата. Доста интерпретации изчетох по темата, за това търся някой който разбира от въпросните проблеми. Ще съм благодарен, ако някой съдейств. От София съм.
- NoMoreRules
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
- Детайли за колата: шест цилиндров звяр
Re: Търся адекватен майстор на Кормилната уредба на е36 за С
Колега едва ли ще намериш подходящ майстор в случая.
Проблема ти е добре познат на всички с е36.
Мога да ти кажа като временно решение,сипи хидравлично масло в казанчето на хидравликата и скърцането и забиването ще изчезнат.
Но пак казвам това е временно решение,докато не ти омръзне да доливаш масло и не разкачиш цялата система-маркучи,казанче,помпа и не я промиеш и да смениш уплътненията на помпата( но с качествени такива,защото други текват веднага).
Проблема ти е добре познат на всички с е36.
Мога да ти кажа като временно решение,сипи хидравлично масло в казанчето на хидравликата и скърцането и забиването ще изчезнат.
Но пак казвам това е временно решение,докато не ти омръзне да доливаш масло и не разкачиш цялата система-маркучи,казанче,помпа и не я промиеш и да смениш уплътненията на помпата( но с качествени такива,защото други текват веднага).
Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:
Благодаря. Но аз хидравлична течност в казанчето си имам. Чува се едно странно пукане под Airbag-a, тук разбрах че някакви лагери се развалят. На мен ми се вижда страшно аз да пипам такива работи по колата, а и като се знам нищо няма да мога да свърша, за това търся майстор да го направи...
Ако пукането наподобява жабежки звук или скърца на кухо - трябва да се смаже лентовия кабел.
Ако пукането наподобява металически звук - долния лагер е изсъхнал или е направо за смяна.
Щом затяга - то по вероятно е да е втората вероятност.
При вариант 2 дори сам да предприемеш ремонта, ти трябват поне още минимум 2 ръце. Същото ще важи и за майстора, който ще ти го ремонтира и ремонта няма да е евтин с оглед на пипкавото и неудобно разглабяне и обратно връщане на пръта на място.
Ако пукането наподобява металически звук - долния лагер е изсъхнал или е направо за смяна.
Щом затяга - то по вероятно е да е втората вероятност.
При вариант 2 дори сам да предприемеш ремонта, ти трябват поне още минимум 2 ръце. Същото ще важи и за майстора, който ще ти го ремонтира и ремонта няма да е евтин с оглед на пипкавото и неудобно разглабяне и обратно връщане на пръта на място.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
4 мнения
• Страница 1 от 1