От м50б20 към м52б25 ПОМОЩ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- aftershock92
- Потребител
-
От м50б20 към м52б25 ПОМОЩ
Здр колеги нов съм във форума за това ако има объркано нещо предварително се извинявам . Така имам няколко въпроса свързани с преминаване от м50б20 към м52б25 .Едната кола е е36 97година седан с м52б25 с един ванос и интсталация сименс .Другата е е36 купе 92 година с м50б20 без ванос с инсталация бош. Така двигатела от седана съм го сложил в купето . Въпросите ми към вас са следните за които отговор предварително благодаря .
1. Сименс инсталацията е с две буски на бушуниерата а пре бош е една на купето какво трябва да се направи ?
2. Купето е с много повече екстри като темпомати голям борд двузонов климатроник а седна ги няма . Ще си работят ли ?
3.Купето е без евс а седана е със ?
Предварително благодаря за отговорите и се извинявам ако има подомна тема просто не намерих друга .
1. Сименс инсталацията е с две буски на бушуниерата а пре бош е една на купето какво трябва да се направи ?
2. Купето е с много повече екстри като темпомати голям борд двузонов климатроник а седна ги няма . Ще си работят ли ?
3.Купето е без евс а седана е със ?
Предварително благодаря за отговорите и се извинявам ако има подомна тема просто не намерих друга .
- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
Re: От м50б20 към м52б25 ПОМОЩ
Ако не си взел всички датчици + инсталация за м52 няма да стане. На м50 има и 3 релета към инсталацията при бушониерата, на м52б20 са 2 зелени, на м50 там е буксата за към купето на м52 са 2, като мисля че втората букса при м52 беше за дюзите или за бобините не съм сигурен на 100%, разгледай точно какво имаш по инсталацията на м52, сигурен съм че дюзите са с отделна инсталация не върви в главния сноп като при м50.
2 мнения
• Страница 1 от 1