e36 без ток и ключ...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

e36 без ток и ключ...

Мнение от chenchev » 17 Авг 2017, 13:25

Колеги,наскоро взех една 36ца купе.
Не бях я карал 2 седмици,днес отивам цъкам с дистанционното на централното-нъцки.
Пробвам ключа- не пасва.
Оказа се че имам ключ само за палене,а друг и стария собственник нямал :banghead: / :bowdown:
Как да процедирам? Да викам ключар или има начин да отворя капака и да и дам ток

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: магистратура

Re: e36 без ток и ключ...

Мнение от vladi_totev » 17 Авг 2017, 13:32

chenchev написа:Колеги,наскоро взех една 36ца купе.
Не бях я карал 2 седмици,днес отивам цъкам с дистанционното на централното-нъцки.
Пробвам ключа- не пасва.
Оказа се че имам ключ само за палене,а друг и стария собственник нямал :banghead: / :bowdown:
Как да процедирам? Да викам ключар или има начин да отворя капака и да и дам ток
Топло е ся . С клинчета вадиш стъклото от рамката и с дълга тел буташ ръчката да отвориш вратата. Отваряш капака даваш ток и пти ключар да ти пренареди патрона на вратата по ключа.

Изпратено от моят SM-A310F с помощта на Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от chenchev » 17 Авг 2017, 13:35

vladi_totev написа:
chenchev написа:Колеги,наскоро взех една 36ца купе.
Пробвам ключа- не пасва.
Топло е ся . С клинчета вадиш стъклото от рамката и с дълга тел буташ ръчката да отвориш вратата. Отваряш капака даваш ток и пти ключар да ти пренареди патрона на вратата по ключа.

Изпратено от моят SM-A310F с помощта на Tapatalk

При седан съм го правил този номер,ама при купето ме е страх за джама...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 17 Авг 2017, 14:58

Разглоби плафона на номера и дай ток от там. Заради тънките кабелчета, ще е малко повече време, но все ще стигне да отключи централното. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 18 Авг 2017, 9:07

А пробва ли всички ключалки, да се убедиш че ключа не пасва!?
Когато колата е с централно, ключалките на вратите се използват изключително рядко. Аз този номер съм го играл и дълго време мислех че патрона за паленето е сменян. Пръснах ВД в ключалките обилно и след минути бяха като нови и отваряха. Преди това ключа едвам се мушваше плавно вътре. И трите ключалки/включително и тази на багажника/ бяха спекли, защото явно не бяха ползвани изобщо заради централното.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от chenchev » 20 Авг 2017, 14:46

Kroki написа:Разглоби плафона на номера и дай ток от там. Заради тънките кабелчета, ще е малко повече време, но все ще стигне да отключи централното. :)

Пробвах тоз номер,но не се получи...Иначе навързах ги но само светна другия плафон и до там..
Накрая строших шоф. джам без да искам докато го напъвам

Назад към E36