318и гърми през филтъра
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
318и гърми през филтъра
здравейте писна ми да спамя форума извинявам се за това но бмвто дава нов проблем на бензин гърми филтерната кутия отпред над 2000 оборота не може да дигне а на газ върви горе долу нормално но в 4000 оборота пак гърми кутията направо я пръсна и не знам какво да го правя а трябва да ходя на работа с нещо ако е нещо което се оправя бързо пишете и може ли да и стане нещо ако я карам така защото нямам избор 

- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Re: 318и гърми през филтъра
Здравей, доколкото съм запознат, след дебитомера се слага една надупчена тръба, която е покрита с гума. Така като върне налягане и се отваря гумата и налягането излиза. Защо гърми не мога да кажа. Имаш късмет, че е кутията. На мен гръмнаха колекторите...
Не искам много, искам всичко!
- BLUE_999
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 и е39
- Мечтае да кара: всичко сьс задно
- Детайли за колата: да има V12 под капака
С обикновенна газ ле е колега 

ами на газ почти няма проблем инжекция е на бензин е проблема и след дебитомера е филтерната кутия а тя се пръсна в момента е без филтер майстора ми каза да си сложа спортен филтер и няма да има проблем даже купих един от него но ми трябва наставка и дали наистина ще се оправи защото в момента съм без филтер и без кутия 

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Ама и майстора ти е баш-майстор
, вместо да ти реши проблема ти дава глупави акъли! По принцип колата гърми от бедни смеси, неизправност в запалителната система или голям аванс. Аванса в Е36 няма как да си го разбутал, та остават другите 2 причини. Огледай хубаво газовата и всички маркучи около нея, виж свещи и кабели. И не я карай така, ще потрошиш дебитомера, ако вече не е станало, то може след първото гръмване още да се е повредил и от него да са ти сегашните проблеми. Най-добре колата да я погледне някой, който е в час.

only rear wheel drive
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Най-вероятно дебитомера вече не е дебитомер...Най-вероятно най-напред е гръмнало от неправилно настроена газова уредба- както колегите казват от бедна горивна смес или проблем със запалването. Трябва да намериш някой, който може да настрои правилно газовата уредба, защото може да продължиш да унищожаваш дебитомери, кутии, колектор. Със слагането на спортен филтър няма да решиш никакъв проблем. Не е много разумно да караш без въздушен филтър- не я ясно какво може да се засмуче.
ами смених дебитомера като гръмна първия път майстора ми каза че трябва и че спортния филтер може да изкара всичкия въздух който връща от там и няма да гърми също така къде мога да го закарам на майстор кадърен в началото на пазарджик има една отбивка в дясно след 30-40 метра черен път има сервиз и двор пълен с БМВта ходих там 2 пъти и беше затворено ако някой знае кой работи там да ми даде номер или нещо моля ви.
7 мнения
• Страница 1 от 1