БМВ 318тдс или 325тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ 318тдс или 325тдс
Можетели да ми препоръчате кой е по надеждният двигател бмв-е36 318тдс или325 тдс?
- zipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
- Мечтае да кара: M3
NS325TDS написа:Сега като се замислям- 325td може и да е по надежден-предвид,че е същия като S-а ама не работи в по тежките му режими-тоест повече живот за (td) отколкото (tds)
не виждам такава логика... тдс-а няма по-тежки режими, има по-ежективни режими... по-студения въздух означава освен всичко друго и по-малко натоварване, все пак!
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

sieg написа:NS325TDS написа:Сега като се замислям- 325td може и да е по надежден-предвид,че е същия като S-а ама не работи в по тежките му режими-тоест повече живот за (td) отколкото (tds)
не виждам такава логика... тдс-а няма по-тежки режими, има по-ежективни режими... по-студения въздух означава освен всичко друго и по-малко натоварване, все пак!
Аз коментирам и разсъждавам от гледна точка на буталата...а и на вала...
Тоест те си носят тежеста и по голямото натоварване от свежия въздух...Все пак по мощно гърмене в цилиндъра от ТД- то...и т.н.
Има една народна приказка:
-Не може голям да те люби и да не боли...

NS325TDS написа:sieg написа:NS325TDS написа:Сега като се замислям- 325td може и да е по надежден-предвид,че е същия като S-а ама не работи в по тежките му режими-тоест повече живот за (td) отколкото (tds)
Аз коментирам и разсъждавам от гледна точка на буталата...а и на вала...
Тоест те си носят тежеста и по голямото натоварване от свежия въздух...Все пак по мощно гърмене в цилиндъра от ТД- то...и т.н.
Има една народна приказка:
-Не може голям да те люби и да не боли...
може и така да е... а може и по-студения въздух да намалява износването от температурните разлики... некой по-запознат трябва да каже...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
14 мнения
• Страница 1 от 1