Бмв Е36 318 ис Прекъсва на газ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Бмв Е36 318 ис Прекъсва на газ...
Здравейте! Колата прекъсва само на газ, на бензин няма проблеми. Скоро ми смениха дюзите, след това и компютъра настроиха а старите бяха заминали... Майсторите ми казаха че инжекциона е настроен и проблема не от газовото а някъде другаде. Когато обърне на газ самото обръщане минава безпроблемно, когато на празен ход и дам газ отначало почва да прекъсва до към 2000 оборота за няколко секунди после се оправя, след това когато се върнат оборотите на 900 и пак дам газ и почва с яко прекъсване и след това се оправя.. От какво може да е?
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Бмв Е36 318 ис Прекъсва на газ...
kom6iqta написа:Здравейте! Колата прекъсва само на газ, на бензин няма проблеми. Скоро ми смениха дюзите, след това и компютъра настроиха а старите бяха заминали... Майсторите ми казаха че инжекциона е настроен и проблема не от газовото а някъде другаде. Когато обърне на газ самото обръщане минава безпроблемно, когато на празен ход и дам газ отначало почва да прекъсва до към 2000 оборота за няколко секунди после се оправя, след това когато се върнат оборотите на 900 и пак дам газ и почва с яко прекъсване и след това се оправя.. От какво може да е?
След като няма проблем на бензин, проблема е в газовият инжекцион.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Ако на бензин нямаш проблеми, то проблема 100000% е с газовото
Ако прекъсва и на бензин то диагностика, ще си каже, но ако не то не си губи времето а търси друг газаджия.

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
И аз си мисля че е от газовото но събота ще я закарам да я видят. Да на бензин е отлична, само на газ се ебава в ниските, майстора който ми я настройва ми каза че не било от газовото ами уж било от свещите защото с предните инжектори ми давеха колата и аз взех нови и след настроийката почна да прави така на газ. С старите инжектори нямах този проблем но пък беше адски спъната и разхода ми на гориво беше към 17/18 л/100 което е много..
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Щом на бензин е окей, значи си за газаджия 100% 

6 мнения
• Страница 1 от 1