Проблем със скоростите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Проблем със скоростите
Здравейте колеги! Карам седан с м52б20 мотор. Вчера след смяна на аксиален лагер,защото замина и разбира се,че разби и притискателния диск се появиха други проблеми. След сваляне на кутията се разпадна и помпата на съединителя. Имах под ръка друга помпа втора употреба,но след слагане протече. Свалихме я и сложихме друга пак употребявана,която разбира се че протече и тя. Накрая сложихме помпа от е39,която на външен вид е еднаква,но не знам дали върши същата работа!
Сега има лек проблем с включването на скоростите-появи се трудност при превключване. Имам чувството,че ако има още поне 1 сантиметър да натисна съединителя и ще включат нормално. Та въпроса ми е дали това се получава от помпата,защото в понеделник че заради празниците сега,ще слагам нова помпа и дали ще се оправи проблема или е от не добро обезвъздушаване? Благодаря!
Сега има лек проблем с включването на скоростите-появи се трудност при превключване. Имам чувството,че ако има още поне 1 сантиметър да натисна съединителя и ще включат нормално. Та въпроса ми е дали това се получава от помпата,защото в понеделник че заради празниците сега,ще слагам нова помпа и дали ще се оправи проблема или е от не добро обезвъздушаване? Благодаря!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Проблем със скоростите
Сложи нова помпа и ще се оправи. Обезъздушаването става малко по-бавно, но едва ли е останал въздух.
- e30coupe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Луда бабичка 1984г.
- Мечтае да кара: Бмв е30 м3 и Ford Mustang Shelby GT 500 1967г.
- Детайли за колата: Дърта жигачка с голямо сърце :Д
Може пръта на помпата да е къс и не прави пълен ход и за това не влизат хубаво скоростите. Както каза колегата вземи нова, но като за твоята кола.
Fuck new models cars ! I'm riding old school !
http://www.youtube.com/watch?v=nIDB7htM0Wg
Ерих Фром: „Човекът е станал свръхчовек… Но свръхчовекът със свръхчовешка мощ не се е извисил до равнището на свръхчовешки разум. Колкото по-могъщ става, толкова повече обеднява духовно… Трябва да се разбуди съвестта ни и да осъзнаем, че колкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме.“
http://www.youtube.com/watch?v=nIDB7htM0Wg
Ерих Фром: „Човекът е станал свръхчовек… Но свръхчовекът със свръхчовешка мощ не се е извисил до равнището на свръхчовешки разум. Колкото по-могъщ става, толкова повече обеднява духовно… Трябва да се разбуди съвестта ни и да осъзнаем, че колкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме.“
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
И така,след смяна на помпата с нова,която си е за моята кола вече, и след смяна на маслото в кутията,проблема малко се пооправи,но не е както си беше преди. Сега с доста зор влиза задната и 5-тата скорост,като при включване на задна се чува едно тупкане някъде отзад,а при включване на 5-та е с ръмжене в кутията 

4 мнения
• Страница 1 от 1