Инсталация от е36 91г.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Инсталация от е36 91г.
Здравейте всички е36 от първите 1991 г. с код 848 Enlarged Wiring Harness имат инсталация за всичко (без EWS e Airbag) ?

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
Re: Инсталация от е36 91г.
Съмнително, бях купувал инсталация от 92г кола с опция "разширена" - единственото повече, което имаше е инсталацията за климатик и фарове за мъгла, каквито колата не е имала... Лошото е, че не съм попадал изобщо на официална информация какво е разширеното на тия инсталации.
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Питам, тъй като се говореше по форума, че е36 от първите 1991г. са пусната в продажба с готова инсталация за всичко.
Дали е така, никой не казва.

Дали е така, никой не казва.

първите са малко по-назад, 89та. иначе не всички от по-ранните го имат това, но пък наистина и аз не съм го срещал в кола след някъде 93-4та. и сигурно е имало разлика в това с какъв мотор е колата и може би за кой пазар е. аз сигурно ще пропусна нещо, но при мен имаше инсталации за халогени, също на стоповете тея за мъглата са и от двете страни, голям борд заедно с лостчето, но без чек, климатик, независима вентилация, темпомат, лостче с интензивно миене и въобще за цялата система с допълнително казанче и пръскалки за фаровете, подгряващи пръскалки с датчика, лампа на предния капак, във вратите имаше по две букси за hifi аудио, но иначе е ясно, че ако колата е поръчана с нормално аудио няма как да има и за усилвателя отзад, също подгрев на ключалки и на седалки но частично, защото имаше само буксите за бутоните, а тези под седалките ги няма /махал съм и мокета и въобще не са прокарани/, също и за плафон с лупи и плафончетата на сенниците и за автоматича скоростна кутия/тука беше пълна/, в багажника имаше и една букса май за ремарке, ма нея сигурно всички я имат. то тва са все неща, които ги нямах на тая кола, но инсталации имаше. но пак не за всичко, примерно нямах за бег, за ел седалки и надуване на кръста, за оригиналната аларма..
4 мнения
• Страница 1 от 1