BMW 325tds - как да сваля стартера
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bimmy
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d е39
- Мечтае да кара: Само BMW
BMW 325tds - как да сваля стартера
Здравейте,
От известно време стартера ми изпуска и вече тотално спря да върти, та реших да го сваля за да го дам на майстор да го оправи, но не знам как да го сваля. Ако може някой да ми каже как става цялата операция.
Благодаря предварително!
От известно време стартера ми изпуска и вече тотално спря да върти, та реших да го сваля за да го дам на майстор да го оправи, но не знам как да го сваля. Ако може някой да ми каже как става цялата операция.
Благодаря предварително!
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: BMW 325tds - как да сваля стартера
Откачаш акумулатора , откачаш кабелите от стартера , развиваш двата болта които го дьржат . След това махаш щеката / вадиш я или само я откачаш от планката която я дьржи / , при това положение стартера излиза покрай щеката нагоре , малко е зор , но излиза , слагането е по обратния ред
- bimmy
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d е39
- Мечтае да кара: Само BMW
А трябва ли да откача ск. кутия, защото на места съм чел че я откачат за да увисне малко и от долу се развиват двата болта които държат самия стартер. Иначе почнах да я раглабям отгоре и съм свалил колекторите за да е по удобно. Кой от двата начина е верният и на кое казваш щека?
Мерси!
Мерси!
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
bimmy написа:А трябва ли да откача ск. кутия, защото на места съм чел че я откачат за да увисне малко и от долу се развиват двата болта които държат самия стартер. Иначе почнах да я раглабям отгоре и съм свалил колекторите за да е по удобно. Кой от двата начина е верният и на кое казваш щека?
Мерси!
щеката за проверка нивото на маслото кутията не се откача , болтовете се развиват и без да има контра - отзад
4 мнения
• Страница 1 от 1