Проблем с шум в колоните на колата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: e36 320i ; e91 320d++
Мечтае да кара: 850

Проблем с шум в колоните на колата

Мнение от bamaboy_ » 15 Юли 2016, 10:00

Здравейте колеги след много четене из форума (и форуми) среща с "майстори" (разбирачи) реших да пробвам да разреша проблема с ваша помощ :)

След като си закупих въпросния автомобил (е36 М50Б20 93 год) при преместване на аудио компонентите от едната в другата кола се получи виене от задните колони които са свързани към усилватела

Итака се започна търсене на проблема смяна на сд като начало смяна на кабели (чинчове) на усилватела прекарване през тавана на чинчовете за да са далеч от други кабели отделяне на пусковия кабел от чинчовете нови токови кабели директно от акумулатора към плеъра кондензатор преди усилвателя всичко е закачено на акумулатора и плюс и минус на всички компоненти

Пробвано е с външен източник на сигнала (телефон през аукс към усилвателя) тогава виенето го няма
Ходих да погледнат алтернатора обясниха ми че неможе да е от него

Някой ако знае и се е сблъскал с този проблем нека да сподели или човек който може да го оправи да остави един телефон

Благодаря предварително

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Re: Проблем с шум в колоните на колата

Мнение от u`F`o » 15 Юли 2016, 13:21

Аз имах такъв проблем и се оказа, че усилвателят не взима маса от правилното място. Или земя беше.... Не разбирам от тоци, има един кабел, който се връзва за купето и трябваше да го сложим другаде.
В (К)Авал си разбират от работата. Малко са дебилни като отношение понякога, обаче знаят какво правят. В Дървеница иди, покажи им и те ще ти помогнат според мен.

Назад към E36