HELP ИМА ШУМ 328i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
HELP ИМА ШУМ 328i
Значи когато карам с 30-40 км, се чува някакав шум от предните колела или по точно от едното колело ,шума е като тък-тък-тък-тък ходих да ми балансират гумите но и това не помогна ,смених и двете главини и пак го има това особено когато натисна спирачка преди да спра.Някои ми каза че може да имам крива джанта но не мисля.Ходих при майстор и дигна колата на подемник каза че от доло всичко е ок.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- biser
- Потребител
-
- Кара: '11 328i xDrive
Re: HELP ИМА ШУМ 328i
борислав написа:...особено когато натисна спирачка преди да спра..
Аз имах подобен проблем и се оказа крив диск.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Drago33 написа:да не е автоматик??????????????????????
че ква връзка има автоматика с проблема му???той не сменя скорости а му трака предницата...ЛУДИ ХОРА!!!...

- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i
борислав написа:ДА колата е автоматик но каква враска има това.Даите съвет какво да правия.А относно волана изобщо не мята.
ИМАХ Скорпио Автоматик 98г. правеше по същият начин - оказа се че е онази джаджа каде играе роля на съединител е зацепена на обратно от някакъв пишман майстор и аз като теб дълго се чудих в последствие започна между трета и четвърта започна да ми изпуска все едно че сменяш скорости без да пускаш педала на газта , докато го разберем на таблото светна някаква лампа LOCK отидох в сервиз и се оказа че кутията е влезнала в някакъв авариен режим за да не ме остави на пътя и започна да буксува от там нататък не ми се говори 4500лв. кутията на Скорпиото се оказа от Форд Експлорър щатско производство с електроника и отделен комп за управление два месеца поръчка от щатите и много реване.
- biser
- Потребител
-
- Кара: '11 328i xDrive
divaneto написа:борислав написа:ДА колата е автоматик но каква враска има това.Даите съвет какво да правия.А относно волана изобщо не мята.
ИМАХ Скорпио Автоматик 98г. правеше по същият начин - оказа се че е онази джаджа каде играе роля на съединител е зацепена на обратно от някакъв пишман майстор и аз като теб дълго се чудих в последствие започна между трета и четвърта започна да ми изпуска все едно че сменяш скорости без да пускаш педала на газта , докато го разберем на таблото светна някаква лампа LOCK отидох в сервиз и се оказа че кутията е влезнала в някакъв авариен режим за да не ме остави на пътя и започна да буксува от там нататък не ми се говори 4500лв. кутията на Скорпиото се оказа от Форд Експлорър щатско производство с електроника и отделен комп за управление два месеца поръчка от щатите и много реване.
Така е бате. А некои викат 'купи си Форд да си горд'

- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i
Така е бате. А некои викат 'купи си Форд да си горд'
[/quote]
Е нали за тва с гордост се оттървах от него та да си купя по-дърто БМВ

Е нали за тва с гордост се оттървах от него та да си купя по-дърто БМВ

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Ай са се обиждаме на фордове ли?
По темата, мислил ли си за лагер??? Те така правят и колкото повече ускоряваш токова по-силен става звука
Ай са се обиждаме на фордове ли?
По темата, мислил ли си за лагер??? Те така правят и колкото повече ускоряваш токова по-силен става звука

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Re: HELP ИМА ШУМ 328i
борислав написа:Значи когато карам с 30-40 км, се чува някакав шум от предните колела или по точно от едното колело ,шума е като тък-тък-тък-тък ходих да ми балансират гумите но и това не помогна ,смених и двете главини и пак го има това особено когато натисна спирачка преди да спра.Някои ми каза че може да имам крива джанта но не мисля.Ходих при майстор и дигна колата на подемник каза че от доло всичко е ок.
когато завиваш на детелина с 40км/ч и се усилва тоя шум начи е от лагерите...

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2