Проблем с осветлението в купето
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с осветлението в купето
Привет от както си взех една e36 compact 1.6 95 година забелязах, че няма никакво осветление в купето. Плафона за осветление не работи, нито лявата, нито дясната, нито средната лампичка светкат. Замерих напрежението на жичките и видях да имаше някъде 0.23волта. Бушоните са здрави всички смених модула за осветление под жабката и никакъв ефект, някой да ме насочи на някъде ?
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: Проблем с осветлението в купето
Провери си:
1. Бутоните на вратите, тези в куката, която влиза в бравата;
2. Централния плафон.
И двете неща са детски болеси.
Бутоните в куката се износват, а плафона не прави добър контакт. При мен за щастие като е щракнато към мен тоест при отключване и отваряне на врата светват светлините вътре, защото прави контакт, но пък на дясно когато е щракнато тоест да свети постоянно трябва да го натискам по 10 пъти докато направи контакт.

1. Бутоните на вратите, тези в куката, която влиза в бравата;
2. Централния плафон.
И двете неща са детски болеси.
Бутоните в куката се износват, а плафона не прави добър контакт. При мен за щастие като е щракнато към мен тоест при отключване и отваряне на врата светват светлините вътре, защото прави контакт, но пък на дясно когато е щракнато тоест да свети постоянно трябва да го натискам по 10 пъти докато направи контакт.

Re: Проблем с осветлението в купето
Добре не ми е ясно едно тези бутони на вратите верига ли са, примерно един ако е прекъснат няма да светне нито една светлина на плафона ли ?
3 мнения
• Страница 1 от 1