Питане относно Е36 Гонг
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- djslavov
- Потребител
-
- Кара: E36 coupe m43b16
- Мечтае да кара: E92
Питане относно Е36 Гонг
Здравейте колеги, питането ми е за гонгът който се намира в краката под шофьорското място на е36. Забелязал съм че на е39 и е60 когато отвориш вратата и като се даде на контакт издава звук. При мен го няма този звук. Гонгът е тестван и работи. Искам да питам при е36 кога трябва да работи въпросният гонг. Крачетата му са съответно - Т1 Т2 + и - Т3 +. На самите букси имам кабели на Т1 Т2 и - Т3 + . Горните - и + отсъстват. Така ли трябва да е?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Питане относно Е36 Гонг
За отваряне на вратите не знам да има фабрично ама може.. Има звук при контакт на американските. Звук при заден ход за японските, може да се ползва и звука за парктроника.
Потърси схеми как е при американските. Поне звука при контакт може да си го направиш, за вратите не знам.
Потърси схеми как е при американските. Поне звука при контакт може да си го направиш, за вратите не знам.
- djslavov
- Потребител
-
- Кара: E36 coupe m43b16
- Мечтае да кара: E92
Re: Питане относно Е36 Гонг
bum_bum написа:За отваряне на вратите не знам да има фабрично ама може.. Има звук при контакт на американските. Звук при заден ход за японските, може да се ползва и звука за парктроника.
Благодаря за отговора, но моята си го имаше оригинално и по никакъв начин немога да го накарам да пищи, смисъл без побългаряване де, иначе при слагането на мост от - към Т2 пищи но постоянно и не спира.
3 мнения
• Страница 1 от 1