Къде да направя диагностика?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Къде да направя диагностика?

Мнение от gosheto80 » 21 Окт 2006, 18:46

Тия дни ще си купувам e36 комби 96-98 година и гледам обяви в мобилето и се разхождах по горубляне. Интересуваме обаче понеже нищо не разбирам от двигатели окачване и т.н. къде да закарам колата да направят една читава диагностика и да ми кажат реално дали ме очакват някакви изненади в близко бъдеще. Приятели казват за камор или дару (за дару даже викат да не се занимавам, че вече не били официален представител на бмв) да ходя. Някой ако наскоро е купувал кола по тоя начин да каже мнение.

И освен това да питам за 318-ка комби от тия години около 8000 лева дали е нормална цена, че тия по Горубляне са толкова горе долу. И са все от Италия и на по 120 хил. от разни лели, баби и пенсионери :mhihi:

Много ще съм благодарен за помощ и мнения!

старши ентусиаст
Аватар

Re: Къде да направя диагностика?

Мнение от meha » 21 Окт 2006, 21:17

gosheto80 написа:И освен това да питам за 318-ка комби от тия години около 8000 лева дали е нормална цена

Bate ako tva kombi e v gorublqne i e edno zeleno s bql salon i vsi4ki ekstri i se namira po4ti do patq.........zimai go,mnogo e 4itavo..........az ne mojah da otlepq ot nego o4i onzi den,ama nali ne iskam kombi:(:(:(

Az ne namerih zabelejka po nego......

------------------------------------------------------------------------------------
Но аз намерих забележка в твоя пост.ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!

bmwdriver

Назад към E36