Проблем с 325TD и светеща injection light
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Na1kA
- Потребител
-
- Кара: BMW 325 TD
- Мечтае да кара: 330D
Проблем с 325TD и светеща injection light
Здравейте колеги,карам 325TD 92г.
Наскоро правих основен ремонт на двигателя и смених общо взето всичко с изключение на веригата.
Прави ми впечатление,че колата не върви.Освен това ми свети и Injection lamp (4-тата от ляво на дясно на снимката )
http://www.bimmerwerkz.com/forum/attachments/3-series-e36/8453d1085261836-instrument-malfunction-lights-litcluster.jpeg
В движение при около 1200-1700 оборота прави едно странно придръпване,също така понякога гасне когато е студена.
Наскоро правих основен ремонт на двигателя и смених общо взето всичко с изключение на веригата.
Прави ми впечатление,че колата не върви.Освен това ми свети и Injection lamp (4-тата от ляво на дясно на снимката )
http://www.bimmerwerkz.com/forum/attachments/3-series-e36/8453d1085261836-instrument-malfunction-lights-litcluster.jpeg
В движение при около 1200-1700 оборота прави едно странно придръпване,също така понякога гасне когато е студена.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Проблем с 325TD и светеща injection light
Ами закарай я да я изтрият.
Ако имаш късмет може да не светне повече, ако не вероятно ще трябва да купуваш дюза.
Ако имаш късмет може да не светне повече, ако не вероятно ще трябва да купуваш дюза.- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Re: Проблем с 325TD и светеща injection light
И на мен ми свети същата лампа вече близо 10 000км, но без проблеми във вървежа.. Няклко пъти се е случвало като запаля двигателя да тропа като трактор, но след загасяне и повторно палене проблемът изчезва. Не знам дали това има връзка с умната дюза и светенето на тази лампа.
3 мнения
• Страница 1 от 1