Подгряващи седалки - проблем

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Подгряващи седалки - проблем

Мнение от 1213 » 20 Окт 2006, 23:48

БМВто ми има подгряващи седалки,но от 2г не работят.Какъв нможе да е проблема след като предпазителя им е здрав,лампичките на бутона святкат след като го натиснеш и от 2-ра степен минава автоматично на 1-ва след 5мин.Какъв може да е проблема?И двете мисля че отказаха едновременно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NS325TDS » 21 Окт 2006, 3:06

Някъде бях чел ,че подгряването на седалките влияело негативно на "свидетелите"...Тоест не ги ползвай много често -така и така са развалени-не съжалявай за подгряването...Най -много оправи на дясната седалка-да е винаги топла вечерята ;)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 21 Окт 2006, 9:38

NS325TDS написа:Някъде бях чел ,че подгряването на седалките влияело негативно на "свидетелите"...Тоест не ги ползвай много често -така и така са развалени-не съжалявай за подгряването...Най -много оправи на дясната седалка-да е винаги топла вечерята ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Пълни глупости говориш и ти...нали ако беше така нямаше да има ел.седалки като екстра или щяха да са с 3 листа указания за ползване...русите са си го измислили всичко и точно затова като се включи на по-силната степен,след 5 мин отива на доста по-слаба...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NS325TDS » 21 Окт 2006, 11:46

///MapTo написа:
NS325TDS написа:Някъде бях чел ,че подгряването на седалките влияело негативно на "свидетелите"...Тоест не ги ползвай много често -така и така са развалени-не съжалявай за подгряването...Най -много оправи на дясната седалка-да е винаги топла вечерята ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Пълни глупости говориш и ти...нали ако беше така нямаше да има ел.седалки като екстра или щяха да са с 3 листа указания за ползване...русите са си го измислили всичко и точно затова като се включи на по-силната степен,след 5 мин отива на доста по-слаба...

:lol: Амма ха...Казвам го само за протокола ...Ти вече се и впрягаш...
Незнам-моя задник си е достатъчно мощен и си върши идеална работа сам ... :lol:

Назад към E36