Централен плафон подмяна
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Централен плафон подмяна
Привет колеги въпродът ми е дали може обикновения плафон в който влиза букса да се смени с по-новия с 2те крушки отстрани и централната, и ако може как по точно.Поздрави,
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Централен плафон подмяна
може но няма пуснати всички кабели на някои коли
не помня точно кои липсваше, но ако колата е с по стар модел система за заключване инсталцията е малко по различна
покажи снимка какво имаш и ще го измислим
не помня точно кои липсваше, но ако колата е с по стар модел система за заключване инсталцията е малко по различна
покажи снимка какво имаш и ще го измислим
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Правил съм тази интервенция, като карах е36. Ако не се лъжа нямаше кабел за след контактен пляс (мисля че беше лилав със сива ивица). При мен бях направил мостче с постоянния (май беше жълт с червено) и всичко работше. Говоря по спомен и ако има някой който го е правил по-скоро нека сподели опит.
Може да се вземе перманентен плюс до лампите за четене, чрез нов кабел, с мост, или чрез преправяне на пистите в плафона.
При мен лично с плафон от е46 съм реализирал постоянно захранване на тези лампи. Идеята е да може да си светнеш без да се налага да въртиш ключа. Има защо да е по-удобно така както отпред, така и отзад при пасажерите.
При мен лично с плафон от е46 съм реализирал постоянно захранване на тези лампи. Идеята е да може да си светнеш без да се налага да въртиш ключа. Има защо да е по-удобно така както отпред, така и отзад при пасажерите.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
Още не съм взел читав плафон иначе моя плафон има 4 кабела фейсовия има 6 и се включва в букса моя буксата отива в плафона.Поздрави и мерси за отзивите колеги като имам новини ще пиша
Обикновения плафон има 4 кабела а другия 6 и не съвпадат по цветове повече от 2 кабела може ли някои да ми каже как трябва да го вържа?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
снимаи цветовете и буксите една до друга да се види кои кабел къде е
ще стане всичко
ще стане всичко
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Моя плафон, си е оригинално така и двете малки светят само след контакт.До колкото разбрах до тук, повечето коли със стария плафон нямат прокаран кабел след контакт до там, затова ще трябва да им дръпнеш ток, от централната крушка. Няма нищо сложно, дърпащ + до всеки от прекъсвачите на малките светлини и това е, Дори аз се замислям да си го направя така, когато отворя вратата да си светват всичките 3 светлини, ако нещо ми пречи , винаги мога да си го щракна да изгасне 

6 кабела е за комби. При комбито се командва същия плафон без лампите за четене, който е в багажника. На твоята снимка новия плафон май е с 5 кабела доколкото виждам и нищо сложно за връзване, обяснено по множество начини вече.
Мъжът струва точно толкова,
9 мнения
• Страница 1 от 1