спирачен проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
спирачен проблем
искам да попитам като натиснете яко педала(и както е мокро сега) се намеси абс-а и като пуснете педала колата венага ли трябва да освободи?
защото при мен като пусна педала се получава малко задържане и после се оправя
нещо от абс-а ли ще е това, датчик, може би...
накладките не са износени, че да се връщат зор апаратите
защото при мен като пусна педала се получава малко задържане и после се оправя

накладките не са износени, че да се връщат зор апаратите
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
а ти как разбра ч е задържа след отпуснат педал колата продължава да спира или просто продъжава да се чува помпата?
- flober
- младши ентусиаст
-
щом прави тъка колата както обясняваш наи добре иди в сервиз да ти я видят защо все пак става въпрос за спирачки -иначе може да е от цилиндърче ,меркуче.помпа и т.н.
- mirmidon
- кандидат ентусиаст
-
На мен досега никога не ми се е пускал ABS-а. Като дам на контакт и запаля свети след това веднага изгасва- това показва ,че е наред доколкото знам. Обаче досега никога не ми се е включвал, можеби гумите са ми добри и лепят яко и затова ,незнам
. 225/45/R17-чисто нови Continental Uniroyal Rainsport1. Онзи ден когато валя патувах от Берковица към София през Петрохан и колата се държа много стабилно на пътя с тях, а дъждът беше доста силен. Имаше 7 катастрофи а разтоянието е 80км. Подържах скорост 80-120, а пътя е доста кофти там и нито веднъж не ми се включи ABS-а. Датчиците за накладките са ми прецакани и трябва да се сменят щот лампата свети постояно, но според мен няма връзка това с абс-а. Ако някой знае нещо по въпроса нека каже!

B M W и всички останали!
- flober
- младши ентусиаст
-
наи лесно ще го пробваш някъде на песачливо но все си мисля че ако изцепиш яко контрите и на асфалт колкото и да лепят гумите пак ще се здеиства абс-а ,
9 мнения
• Страница 1 от 1