за колонката
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
за колонката
някои знае ли за6то от вътре колонките ми са намазани със смула или не6то подобно и гадно лепне. не е приятно за тези които са от зад като излизат от 3 двама се залепват за колонката като мухи 

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Re: за колонката
qnko написа:някои знае ли за6то от вътре колонките ми са намазани със смула или не6то подобно и гадно лепне. не е приятно за тези които са от зад като излизат от 3 двама се залепват за колонката като мухи
ако обесниш малко по сносно може и да ти помогне някой ,но за са не сващам изобщо за кво иде реч!
ПС само щи добавя че и аз съм с купе
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Това с колонката явно е проблем на всички Е36-ци
Самото покритие на пластмасата започва да става лепкаво като желе и цапа супер кофти но кората се сваля изтърква се с разредител до като спре да е лепкава и после едно спрейче за пластмаса с боичка и работата е ОК
Мойте също лепнат но един приятел вече ги направи и са перфектни

Самото покритие на пластмасата започва да става лепкаво като желе и цапа супер кофти но кората се сваля изтърква се с разредител до като спре да е лепкава и после едно спрейче за пластмаса с боичка и работата е ОК
Мойте също лепнат но един приятел вече ги направи и са перфектни

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
ахам имал си на предвид гредичката ...
предполагам че може да се изчисти!аз мойта най-редовно с разни кремове за кожа и спрейове си ги чистя !така мисля че ще стане!

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
И Мойте супер гадно лепнат и цапат...данките ми са редовно сас следи от тях..може би и колана цапа допирайки се до тези колонки...
та зна4и казвате да се свали този пласт с разредител и след това 4ерна боя за да се напраска тази пластмаса
имали и други идеи по отстраняването му?
та зна4и казвате да се свали този пласт с разредител и след това 4ерна боя за да се напраска тази пластмаса

7 мнения
• Страница 1 от 1