Е36 кабрио-виене от лагер или диф?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_e30i
- Потребител
-
- Кара: само бмв
- Мечтае да кара: бмв с работещи стакла:-)
Е36 кабрио-виене от лагер или диф?
Здравейте колеги, имам проблем с колата и се чудя от къде може да е. Колата се кара в Англия, тука асфалта е постоянно грапав като на българската магистрала и се чудя това виене може ли да е от новите гуми? Виенето почва да се чува след около 70-80 километра. Или си отива лагер или дифа. Гумите са 17.225.40 нови летни. И имам още един проблем: някой път като паля колата гърми в колекторите. Двигателя е М52В28, колата не се кара на газ и е с колектори от М50 и ми се струва че дърпа въздух от гарнитурата на колекторите. Може ли това да е причината?
Re: Е36 кабрио-виене от лагер или диф?
Колега здрасти, имах същият проблем ако е лагер вие при сякакво положение, свободна , скорост при подаване на газ след 50 км поне при мене беше така. Майсторът веднага хвана че е лагер и се оказа прав. Струва 50 лева с отстъпката. Разправия е смяната че при мене се скъсаха всички болтове и си е занимавка.
Поздрави
Поздрави
Няма начин да няма начин
- bmw_e30i
- Потребител
-
Да колега днес го хогледнах наистина е лагер .Но нямах време да вида от каде може да е проблема със гарменето когато някои път я пала не всеки път но го е правила няколко пъти
Лагер на главина взимаш SKF и си готов. Смяната е тегава не ти препоръчвам сам да го правиш.
Няма начин да няма начин
- bmw_e30i
- Потребител
-
Да лагер излезна но на 20 се пребирам и тогава ще го смена.Няма проблеми смянатаму с това се занимавам като цяло
5 мнения
• Страница 1 от 1