Климатроника ми се управлява сам ?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Климатроника ми се управлява сам ?!
Здравейте, току що се регистрирах и не знам дали е пускана подобна тема, но ако някой може да ми каже откъде идва проблема с моя климатроник ще съм му много благодарна.
Та..включва си се, изключва си се самостоятелно, вдига градусите..Понякога, когато се изключи (т.е. дисплеят не свети и не мога да го управлявам) духа студено понякога топло.Общо взето си прави к'вото си иска. Купих си друг (втора ръка) работи няколко месеца и той започна да прави същото като предишния, даже този се включва и изключва самостоятелно доста по-често.
Дали не е нещо от електрониката и ако го сменя с такъв без дисплей дали ще си реша проблема??
Не ми се кара зимата на отворен прозорец
Та..включва си се, изключва си се самостоятелно, вдига градусите..Понякога, когато се изключи (т.е. дисплеят не свети и не мога да го управлявам) духа студено понякога топло.Общо взето си прави к'вото си иска. Купих си друг (втора ръка) работи няколко месеца и той започна да прави същото като предишния, даже този се включва и изключва самостоятелно доста по-често.
Дали не е нещо от електрониката и ако го сменя с такъв без дисплей дали ще си реша проблема??
Не ми се кара зимата на отворен прозорец

I have the simplest taste - I am always satisfied with the best!
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Сменяй кондензатора!
Сменяй кондензатора без да се замисляш!Има голям ефект! 470 нано на 63 волта!Поне при мене беше такъв ама май са еднакви всички!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- turbo
- старши ентусиаст
-
Go_play, кондензаторчето струва 30 стотинки да речем и не е пробелем да се смени нали така, а човекът, който го прави 100% ще огледа спойките, тъй като така и така е с поялник в ръката
Още повече, че колежката е може би 20-тия БМВетец с проблем в климатроника във форума и предишните 19 все с кондензаторче са минали, така че съгласи се, че има голяма вероятност и при нея да е така.

Още повече, че колежката е може би 20-тия БМВетец с проблем в климатроника във форума и предишните 19 все с кондензаторче са минали, така че съгласи се, че има голяма вероятност и при нея да е така.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
- turbo
- старши ентусиаст
-
Съвсем скоро ще ми го поправят и ще ви кажа дали е било успешно.То е ясно, че сама няма да се пробвам..ентусиат съм си ама все пак да не прекаляваме
Само дето смених 2 климатроника и 2та с еднакви проблеми и ако се окаже , че е т'ва кондензаторче ше се изям от яд,че не сам се сетила за този форум.. 

I have the simplest taste - I am always satisfied with the best!
14 мнения
• Страница 1 от 1