Климатроник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Климатроник
Колеги първо да се извиня че повтарям темата за кой ли път ама няма начин четох всичко и нещо пак не ми е ясно.Та проблема е: Днес продължително 2часа може би бях пуснал климатроника на 32 градуса /парно/ 1 час след като го спрях отново исках да го пусна но изненада...вентилатора върти с едни и същи обороти независимо от +/- дали е на 1 или повече.Палих , гасих , вадих буксите отзад ама не тръгна и веднага се сетих за кондензаторчето за което съм чел много пъти.Разглобил съм всичко но не ми стана ясно за кой кондензатор става въпрос.Моля Ви кажете кой е че вече ме обзема паника?Това е първото нещо което смятам да смена и дано се оправи иначе ще питам и за таралежа
и за него съм чел доста...
Благодарен съм на всички отзовали се!И всички да сте живи и здрави ако не сте Вие Дару и компания щеше да ни дере кожите много яко!

Благодарен съм на всички отзовали се!И всички да сте живи и здрави ако не сте Вие Дару и компания щеше да ни дере кожите много яко!
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Братле, к'во се шашкаш... Споко! Глей търсачката във форума к'ви тар'катски работи вади:
http://www.macadamizer.com/bmwfix.html
Кондензаторчето го е посочил човекът и то е това правоъгълното до синята букса на снимката, а после е турил едно жълто, ситно и яйцевидно.
Успех!!! И да се поФалЯш какво си напраил.
П.П.: Не съм мнооо сигурен ама при тебе май не е старалежче работата.
http://www.macadamizer.com/bmwfix.html
Кондензаторчето го е посочил човекът и то е това правоъгълното до синята букса на снимката, а после е турил едно жълто, ситно и яйцевидно.
Успех!!! И да се поФалЯш какво си напраил.

П.П.: Не съм мнооо сигурен ама при тебе май не е старалежче работата.
Благодаря!
Мерси много на колегата turbo!Открих го въпросния кондензатор и го смених "470 нано /63 волта" сега всичко работи и то много по-фреш отпреди!Брей че кондензатор!Благодаря още един път!
Колеги сменяйте си кондензаторите за да ви духа колкото и каквото вие пожелаете!

Колеги сменяйте си кондензаторите за да ви духа колкото и каквото вие пожелаете!

3 мнения
• Страница 1 от 1