Проблем със запалването Е36 318ис
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- pepi_tu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe
- Мечтае да кара: E60 M5
Проблем със запалването Е36 318ис
Здравейте колеги. Тъй като търсих в търсачката, но не намирам някой с моя проблем се реших да пусна тема. Проблема ми е следния: Колата Е36 купе 318иС 1995г. преди фейса, качвам се слагам ключа,върти си се нормално, нормално си давам на контакт, светват си всички лампи но за да завърти стартера, трябва да натисна ключа навътре нагоре и още 5 посоки и да го завъртя за да започне да върти стартера
Понякога го запалвам от 1вия път а друг от 21 вия... а като си дам на някой колата абсурд да я запали. Когато опита е неуспешен се чува един звук от патронника все едно нещо окъсява не дава хубаво на контакт. Има ли някой който е срещал тоя проблем и знае как да го отстраня
Ако случайно е имало човек с такъв проблем и имало тема за решението му, но просто не съм я открил се извинявам на администраторите....

- trifonov.89@mail.bg
- Потребител
-
- Кара: Е36 320i m50b20
Re: Проблем със запалването Е36 318ис
Възможно е да е от самия патронник, механизма в него често се размества, случвало ми се е при друга марка автомобил, а и щом казваш че се налага да "наместваш"ключа за за запали, поне моето мнение че лечението ще е подмяна, и звука от въпросното окъсяване всъщност май е стартер, защото патронника не връща ключа в нач. положение! Успех с ремонта
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Проблем със запалването Е36 318ис
Колега , смени си клемореда и проблемите ти приключват категорично (намира се в основата на патронника ) .... Не е нужно да сменяш целия патрон , а само клемореда , има ги по моргите , има ги и нови .... въпрос на избор .....
Във форума има много , инфомрация за въпросния клеморед (както напишеш клеморед в раздел е36 и ще ти излезе проблема).....
Във форума има много , инфомрация за въпросния клеморед (както напишеш клеморед в раздел е36 и ще ти излезе проблема).....
3 мнения
• Страница 1 от 1