Дебитомер,Клапа,Моторче Помогнете кажете ми какво е то
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ivanku4eto
- Потребител
-
Дебитомер,Клапа,Моторче Помогнете кажете ми какво е то
Здравеите вече 3 дни се мъча да разбера какво е това ще ви дам снимки да го видите и дано ми кажете четох много неща клапан на картерни испарения какво ли не а в магазините дори немогат да го намерят и да ми кажат колко струва
моля хора който са имали проблеми с това нещо да пишат. колата държи променливи обороти на тихите а като подам плавно гас стига до 1500 2000 и се забъква и гасне подам ли реско газ отпушва но невърви както трябва и попляква ;(

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Re: Дебитомер,Клапа,Моторче Помогнете кажете ми какво е то
ДИСА клапа, има хиляди изписано за нея, как работи, какво прави и върви ли колата и без нея 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
ivanku4eto написа:Здравеите вече 3 дни се мъча да разбера какво е това ще ви дам снимки да го видите и дано ми кажете четох много неща клапан на картерни испарения какво ли не а в магазините дори немогат да го намерят и да ми кажат колко струвамоля хора който са имали проблеми с това нещо да пишат. колата държи променливи обороти на тихите а като подам плавно гас стига до 1500 2000 и се забъква и гасне подам ли реско газ отпушва но невърви както трябва и попляква ;(
Колега, ето това кръглото е клапана за картерни газове.

- ivanku4eto
- Потребител
-
Хора извадих буксата която влиза в датчика на клапата запалих колата пак същото ? колата си тресе давам газ и като се опитам да я задаржа в оборотите от 1 до 3 няма начин педала пада до ламарината но колата си гасне ? 

- Hadjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i
Здравей колега,
Днес успях да отстраня сам проблем подобен на твоя който влачих няколко седмици. След няколко диагностики по сервизи никой не успя да каже от какво се случват нещата (нямаше записани грешки). Оказа се лула на свещите. Преди да умре тотално симптомите бяха подобни на описаните от теб.
Успех
Днес успях да отстраня сам проблем подобен на твоя който влачих няколко седмици. След няколко диагностики по сервизи никой не успя да каже от какво се случват нещата (нямаше записани грешки). Оказа се лула на свещите. Преди да умре тотално симптомите бяха подобни на описаните от теб.
Успех
- ivanku4eto
- Потребител
-
Hadjy написа:Здравей колега,
Успех
Колега каде се намира тази лула прави ли се заменя ли се колко струва дай някакво решение че колата неможе да се кара така нормално из улиците в града трябва да тръгвам от 4к оборота
- ivanku4eto
- Потребител
-
колеги открих и реших проблема бил е в маншона на въздушния филтър скъсан раскъсан и теглеше въздох мс на отзовалите се.
7 мнения
• Страница 1 от 1