Няколко въпроса!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Няколко въпроса!

Мнение от JOKE » 02 Окт 2006, 17:47

Отскоро съм притежател на 325 тдс и имам няколко въпроса:
1.Значи имам един бушон на който пластмасата му се стапя(казаха ми че е за перката на компресора на климатика и до го сменя с "оригинален" и щяло да се оправи), че питам нормално ли е това или има там някакво повишено напрежение което не е нормално!А в копето самият климатроник издава някакви странни звуци(едно буботене като трансформатор)
2.ABS-а ми изобщо не зарежда когато дам на контакт, а и като карам не работи изобщо?
Айде за сега тези като най-наложащи пък като оправя тези ще гледам и другите . Благодаря предварително!!!:)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 02 Окт 2006, 19:48

за бушоните са ти казалаи правилно ако бущона е от тез китаиските боклуци дето са 1 лев.10 бушона е възмойно да го стапя ,слойи хубаж бушон и ако е пак тъка потърси компетентен отговор ,а за абс-а може да е от датчик ,помпа ,електонен блок. др. наи добре да я закачат на компа и ще стане ясно

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 02 Окт 2006, 20:54

за абс изобщо не е там проблема..ако беше датчик или нещо такова,като дадеш на контакт,нямаше да ти гасне лампата..минах през този период..4 месеца се мъчих...значи ако някой от датчиците или блока или компа на абс не работи,ще ти индикира на таблото,че нещо не е наред по системата..лампата за абс ще свети постоянно(това и в дару ми го казаха)..погледни си бушоните,виж този за абс,може и той да е от тези готините китайските..виж си системата,дали изобщо имаш абс,или е свален преди да си купил колата...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Назад към E36