Имате ли информация?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dayamanti
- Потребител
-
- Кара: ис
- Мечтае да кара: със синия талон
- Детайли за колата: M42... черно лачено купенце.... градушково.
Имате ли информация?
Здравейте Колеги,
или не все още, но е въпрос на дни. От години се прекланям пред Марката, от преди да взема книжка дори, но по една или друга причина все още не съм притежавал бмв, макар да бях на косъм няколко пъти. И ето дойде време да се поправи тази грешка.Винаги на първо място съм искал е36 318is и последните седмици не излизам от сайтовете за автомобили. По принцип имам уговорка с един колега да взема неговата, която е мнооого добра - супер стойка, full stock всичко по мойте критерии, но го чакам човека да купи нещо друго, че от скоро е баща и не може да остане без кола а и is-ката му не е практична в случая, което е и причината за продажба. До тук добре, нооо човека взе да се ослушва нещо в последно време а аз не искам повече да му надувам главата и да го юркам. Чакам си. Обаче ме сърби и то много чак боли. Гледам обяви за резервен вариант и се загледах в това: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=aazxzy .Не е като тази дето я чакам, но ми хвана окото. Притеснява ме, че много се заседя нещо. Моля ако някой има информация за нея, ако я е виждал и т.н. да сподели. От много много време чета форума и съм сигурен, че ще се отзовете, ако не с инфо за колата то поне с някой съвет. Айде със здраве. За сега.
или не все още, но е въпрос на дни. От години се прекланям пред Марката, от преди да взема книжка дори, но по една или друга причина все още не съм притежавал бмв, макар да бях на косъм няколко пъти. И ето дойде време да се поправи тази грешка.Винаги на първо място съм искал е36 318is и последните седмици не излизам от сайтовете за автомобили. По принцип имам уговорка с един колега да взема неговата, която е мнооого добра - супер стойка, full stock всичко по мойте критерии, но го чакам човека да купи нещо друго, че от скоро е баща и не може да остане без кола а и is-ката му не е практична в случая, което е и причината за продажба. До тук добре, нооо човека взе да се ослушва нещо в последно време а аз не искам повече да му надувам главата и да го юркам. Чакам си. Обаче ме сърби и то много чак боли. Гледам обяви за резервен вариант и се загледах в това: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=aazxzy .Не е като тази дето я чакам, но ми хвана окото. Притеснява ме, че много се заседя нещо. Моля ако някой има информация за нея, ако я е виждал и т.н. да сподели. От много много време чета форума и съм сигурен, че ще се отзовете, ако не с инфо за колата то поне с някой съвет. Айде със здраве. За сега.
... черен джип е с предимство!!! 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
- dayamanti
- Потребител
-
Re: Имате ли информация?
чак отвратителна... вярно е наклепана малко, но нищо непоправимо. с газова никога няма да си купя, дори да е хубава, като тази. иначе е добра.

- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
- Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
- Детайли за колата: кон
Ще почакаш , ако наистина искаш нещо хубаво ! Аз чаках бая и всеки ден гледах , докато не излезе черно м52б20 купе пълен сток ! Почакай и не бързай , оглеждай се и за 20ки , защо точно ис искаш ? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ab7a46 Тази на пръв поглед не изглежда зле като изключим гадния волан и топката на лоста
, някой гледал ли я е ?

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Няма ли да е по-добре да се направи една отделна "важна тема", както е по другите под форуми Е46,Е9X и т.н.,
където да се публикуват обяви от всякъде и да се коментира тяхното състояние и каквото и да било друго.
където да се публикуват обяви от всякъде и да се коментира тяхното състояние и каквото и да било друго.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Седя и се чудя, чудя се и седя, как някой може да иска да си вземе тон и триста кош със 140 коня (на 20-години, демек около 120 реални) под капака. Не стига, че гори майка си и баща си, ами и въобще няма да върви. Всеки си знае все пак, различни хора сме. Различни неща очакваме, като чуем БМВ 
Нито една от показаните не ме грабна. Тази с газта ми изглежда добра, като за парите си, ама пак - is-ка....

Нито една от показаните не ме грабна. Тази с газта ми изглежда добра, като за парите си, ама пак - is-ка....
- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
u`F`o написа:Седя и се чудя, чудя се и седя, как някой може да иска да си вземе тон и триста кош със 140 коня (на 20-години, демек около 120 реални) под капака. Не стига, че гори майка си и баща си, ами и въобще няма да върви. Всеки си знае все пак, различни хора сме. Различни неща очакваме, като чуем БМВ
хехе чак пък ... ис-ката за нормално каране си е перфектна ... Като се позамислиш си върви на едно и даже повече от масовите голфове , фордчета , 124ки и чисто новите ,,пуканки" ! От твоя гледна точка кола за кеф е друго .
Всичко хубаво, отвън изглеждат супер на снимки, ама като ги видите вътре, не ви ли става едно такова гадно?
Конкретно тези пуснати по-нагоре в темата.
Няма човек, който да ме убеди, че някой който кара с лъскави стелки, калъфче на волана и топка от 1лв на Илиянци, си поддържа автомобила.
Няма човек, който да ме убеди, че някой който кара с лъскави стелки, калъфче на волана и топка от 1лв на Илиянци, си поддържа автомобила.
- dayamanti
- Потребител
-
Карал съм is-ка и ме изкефи много, поне за мен е достатъчно. Не е като да съм чул, че бмв еди кво еди що..... Вярно е това за циганиите в салона, дето вика колегата. Ама пък за зелената нищо не казвате. На мен ли ми се струва така или капака не е в ред нещо?

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
liloff написа:Всичко хубаво, отвън изглеждат супер на снимки, ама като ги видите вътре, не ви ли става едно такова гадно?
Принципно си прав,но не е задължително.А по е36-ците е важно да няма ръжди,всичко друго се прави сравнително евтино.
- ivakka
- Потребител
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: E60
- Детайли за колата: E46 Touring 320i
09.2001
Точно пък тази с газта изглежда прилично отвън,а що се отнася до топката на скоростния и калъфа изчезват от колата за не повече от 5 мин така че не са проблем.Също така ГИ-то е голям плюс защото караш за без пари.Хората слагат газ не защото много ги кефи,а ако искаш истинско бмв то трябва да е 6 цилиндрово.Аз докато не си взех първото е36 316 не знаех че има 4 цилиндрови.Първото на което се качих за първи път беше е12 520, а първото което карах беше е34 м50.Просто моя съвет към теб е да не си купуваш бмв с малък мотор защото ще се разочароваш!
- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
Колега виж този седан http://www.cars.bg/c1289297 Само не знам, защо е с старата маска 

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
mitkyyyy написа:Колега виж този седан http://www.cars.bg/c1289297 Само не знам, защо е с старата маска
Голяма светулка

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Добре си се ориентирал към IS-ка, но не бързай с купуването. Зелената е гробница, изобщо не си губи времето с VIP и ТОР обяви - щом някой е готов да даде 10-20 лв за да му излиза най-отгоре обявата, значи тая кола не е читава. Общовалидното правило - гледай всичко да е сток, ама наистина всичко. Топки на скоростния лост от Илиенци, шарени тапицерии по 10 лв комплекта, хромирани бъбреци и висящи от огледалото джунджурии видиш ли - не е твоята кола, вярвай ми. Не че е проблем да ги смениш с оригинални, но показва дали колата е подържана добре. Отнема време да се попадне на запазен екземпляр, но ще видиш, че си заслужава чакането. Хубаво е, че не искаш газ - това също подсказва дали собственикът наистина си гледа колата или по-важно му е да спести 30 лв месечно от гориво (типичното мангасарско мислене). Гледай обявите във форума, тук изскачат по-читави коли. Макар че вече хубави Е36-ци трудно се намират за 3000 лв де, ама всичко е до късмет. Другия вариант е да вземеш гробница и тепърва да я стягаш и възстановяваш, което е по-скъпата опция.
Teзи двете единствено ми хванаха окото в мобилето - ЦЪК , ЦЪК
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
streetz написа:Добре си се ориентирал към IS-ка, но не бързай с купуването. Зелената е гробница, изобщо не си губи времето с VIP и ТОР обяви - щом някой е готов да даде 10-20 лв за да му излиза най-отгоре обявата, значи тая кола не е читава. Общовалидното правило - гледай всичко да е сток, ама наистина всичко. Топки на скоростния лост от Илиенци, шарени тапицерии по 10 лв комплекта, хромирани бъбреци и висящи от огледалото джунджурии видиш ли - не е твоята кола, вярвай ми. Не че е проблем да ги смениш с оригинални, но показва дали колата е подържана добре. Отнема време да се попадне на запазен екземпляр, но ще видиш, че си заслужава чакането. Хубаво е, че не искаш газ - това също подсказва дали собственикът наистина си гледа колата или по-важно му е да спести 30 лв месечно от гориво (типичното мангасарско мислене). Гледай обявите във форума, тук изскачат по-читави коли. Макар че вече хубави Е36-ци трудно се намират за 3000 лв де, ама всичко е до късмет. Другия вариант е да вземеш гробница и тепърва да я стягаш и възстановяваш, което е по-скъпата опция.
Колега малко е офф, но това са лични нападки. В карането на пропан бутан няма нищо лошо, особено ако въртиш много км. е по добря опция. Аз лично карам на газ и не мисля, че съм мангасар нито, че купувам най евтините части, така че едното няма общо с другото.

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2