Въпрос за тази обява.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- rosko_76
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Цял живот E34 и Е36 и Е30!
- Детайли за колата: E34 520I - 94г. седан
E36 318I - 96г. кабрио
Въпрос за тази обява.
Здравей те колеги!
Хварлил съм око на това купе, но съм от София, а чак до Варна само по снимки не ми се ходи. По телефона казаха, 4е е ок, но ако някой от вас го е гледал и има впечатления нека сподели дали си заслужава. Мерси предварително!
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=aaeu6u
Хварлил съм око на това купе, но съм от София, а чак до Варна само по снимки не ми се ходи. По телефона казаха, 4е е ок, но ако някой от вас го е гледал и има впечатления нека сподели дали си заслужава. Мерси предварително!
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=aaeu6u
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: Въпрос за тази обява.
По снимките това, което ми прави впечатление е, че колата НЯМА:
-"спортно" гърне
-"спортно" окачване
Което при закупуване на е36 при това is си е доста голям плюс => не е от някой пишман дрифтер, рейсър и тн. В случая колата изглежда доста свежа стоковица
Като минус мога да посоча, че май е с някакви калъфи на седалките и не се вижда състоянието на самите тях, по което също може да се съди за километрите на колата, защото скоростният лост е тръгнал да се закъсва май.
Друго нещо което ми прави впечатление и не разбирам защо е така е, че върху капака на клапаните има някаква тръбичка, която отива някъде към всмукателния колектор. Нямам представа каква е и защо е,но като порових из нета ми излиза по снимки да я има при моторите монтирани в е30, но при е36 го няма?! Може да бъркам, не знам, но е добре да се провери VIN - кода
за да няма изненади.
Надявам се да съм бил полезен поне малко, пък нека и други колеги ударят по едно рамо
-"спортно" гърне

-"спортно" окачване

Което при закупуване на е36 при това is си е доста голям плюс => не е от някой пишман дрифтер, рейсър и тн. В случая колата изглежда доста свежа стоковица

Като минус мога да посоча, че май е с някакви калъфи на седалките и не се вижда състоянието на самите тях, по което също може да се съди за километрите на колата, защото скоростният лост е тръгнал да се закъсва май.
Друго нещо което ми прави впечатление и не разбирам защо е така е, че върху капака на клапаните има някаква тръбичка, която отива някъде към всмукателния колектор. Нямам представа каква е и защо е,но като порових из нета ми излиза по снимки да я има при моторите монтирани в е30, но при е36 го няма?! Може да бъркам, не знам, но е добре да се провери VIN - кода

Надявам се да съм бил полезен поне малко, пък нека и други колеги ударят по едно рамо

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
k.milanov написа:По снимките това, което ми прави впечатление е, че колата НЯМА:
-"спортно" гърне![]()
-"спортно" окачване![]()
За някои хора това е по-скоро плюс, щото няма нищо "спортно" в окачване за 4-500лв и гърне за 200. Оригиналните са далеч по-добри.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Разбира се за това е емотикона с палче нагоре. За мен също е и беше плюс липсата на такива неща когато купувах моята. 

4 мнения
• Страница 1 от 1